Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 304 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Ultraviolette geoliede eikenhouten vloeren

Wat zijn ultraviolette eikenhouten vloeren? Op dit type vloer branden we een speciale olie in met UV-lichten van meer dan 800 graden. Het resultaat is verbluffend: iedere plank krijgt een evenredige hoeveelheid olie. De vloer heeft schoonheid en een natuurlijke uitstraling. 

Door het machinaal aanbrengen van de ultraviolette beschermlaag is deze  ideaal voor plekken met veel voetverkeer. Denk hierbij aan de keuken in een woning, maar ook aan drukke ruimtes in hotels of horeca.  Wij produceren hier in Nederland en maken iedere vloer volledig op maat. Welke bewerking of kleur je ook kiest, met onze ultraviolette vloeren ben je voorzien voor het leven.

 

Ultraviolette houten geschikt voor iedere leefsituatie

Al onze vloeren zijn van Europees eikenhout. Dit massieve hout is van nature al oersterk. We oliën de planken zodat het een nog sterkere toplaag krijgt – het hout blijft hierdoor jarenlang mooi. Door het toepassen van ultraviolette olie heeft de vloer zijn eerste verkleuring al gehad. Hierdoor verkleurt de houten vloer minder, dan wanneer deze met een normale olie of lak behandeld wordt. 

Een ultraviolette vloer is een onderhoudsvriendelijke houten vloer die ook perfect geplaatst kan worden in de keuken en met huisdieren. Het is een praktische en prachtige eikenhouten vloer. 

Plan je adviesgesprek

Geschaafde ultraviolette houten vloer
Blank geoliede ultraviolette houten vloer
Sterke en slijtvaste houten vloer
Ultraviolette houten vloer bruin geolied
dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Geschikt om direct op te leven

De meeste houten vloeren moeten een paar dagen acclimatiseren voordat je erop kunt leven. Onze vloeren niet – ze zijn gewend aan het klimaat omdat ze hier in Nederland zijn geproduceerd. Toch kun je ook op onze vloeren niet altijd direct leven nadat ze zijn gelegd. 

Sommige vloeren worden namelijk pas geolied na het leggen, zoals bij een Hongaarse punt vloer. Bij onze ultraviolette eikenhouten vloeren hoef je niet te wachten: je kunt er direct op leven. De beschermlaag is al in de vloer getrokken. Het hout is door de UV-behandeling volledig uitgehard – het is een woonklaar product. Bij ons stel je op basis van je wensen je eigen ultraviolette houten vloer samen. 

Naturel ultraviolette geoliede eikenhouten vloer
Bezaagde ultraviolette houten vloer
Ultraviolette kasteel houten vloer
Naturel geoliede ultraviolette houten vloer

Weinig onderhoud aan je ultraviolette eikenhouten vloer

Normaal gesproken dweil je een geoliede houten vloer om de paar weken met parketzeep. Dit soort onderhoud is bepalend voor de levensduur – hoe beter je de vloer schoonhoudt, des te langer hij mee gaat. Bij ultraviolette vloeren is dit anders: de vloer is zo onderhoudsvriendelijk dat je deze nauwelijks hoeft te onderhouden. 

Ook gaan onze ultraviolette vloeren perfect samen met vloerverwarming. Onze vakmensen zorgen dat er genoeg ruimte zit tussen de leidingen en houten planken. Zo geniet jij een prachtige vloer en zit je er ook nog eens het hele jaar warmpjes bij. 

Plan je adviesgesprek

Ultraviolette geoliede eikenhouten visgraat vloer
Blank bezaagde ultraviolette houten vloer
Ultraviolette geoliede visgraat vloer
White wash houten vloer ultraviolette geolied

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend