Houten vloer slaapkamer

Naast te kiezen voor een houten vloer op de benedenverdieping is een houten vloer voor in de slaapkamer ook prachtig. Hedendaags wordt er steeds meer gekozen om het gehele huis te voorzien van een houten vloer, dus ook de slaapkamers. Dit zorgt voor een schitterend geheel. De houten vloeren die wij in de slaapkamers leggen en op zolder variëren veelal van de vloeren die wij op de benedenverdieping leggen. Over het algemeen kiezen mensen beneden een dikkere vloer met diverse bewerkingen. De houten slaapkamer vloer wordt veelal zwevend gelegd en er wordt met name gekozen voor een vloer met redelijk wat noesten. De meest voorkomende slaapkamer vloer heeft planken van 18cm of 22cm breed. Uiteraard zijn er ook andere breedtes mogelijk. Mocht er op vloerverwarming op de bovenverdieping aanwezig zijn dan is het verstandig om de vloer verlijmd te leggen, dit zorgt voor het beste rendement.

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (1)
 2. € 40,00 en meer (18)
Vloersoorten
 1. Duoplank (19)
Kleur
 1. Bruin (4)
 2. Grijs (2)
 3. Wit (6)
 4. Zwart (2)
 5. Naturel (5)

 1. 1
 2. 2

Producten 1 tot 12 van totaal 19

 1. 1
 2. 2

Producten 1 tot 12 van totaal 19

Hoge kwaliteit houten vloer voor in de slaapkamer

Een houten vloer voor in de slaapkamer van hoge kwaliteit Europees eiken. Al ons eikenhout komt uit verantwoord beheerde bossen, voor iedere gekapte boom wordt een nieuwe geplant. De gehele productie vindt in Nederland plaats. Door het hout te drogen en te bewerken op Nederlands klimaat wordt krimp en uiteenzettingen tegen gegaan. Daarnaast kunnen wij de kwaliteit op deze manier goed waarborgen. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze houten slaapkamer vloeren geven we maar liefst 15 jaar garantie op het niet loslaten van de toplagen.

Op maat gemaakt

Omdat wij de gehele productie van onze houten vloeren in eigen beheer hebben kunnen wij de slaapkamer houten vloer maken waar jij naar opzoek bent. Wij maken slaapkamer vloeren in vele soorten en maten. Op onze website staan er vele weergegeven en daarnaast hebben wij in onze showroom tal van prachtige eiken vloeren op de grond liggen in diverse stijlkamers en daarnaast ook op borden aan de wand. Daarnaast wordt op onze website aan de hand van video’s meer informatie over onze houten vloeren gegeven. Uiteraard zien wij je graag eens verschijnen in onze showroom zodat we je wensen met je kunnen bespreken.