Houten visgraatvloer in Haarlem

Houten visgraatvloer in Haarlem zorgt voor warmte in huis

De stijl van de vloer in huis heeft een grote invloed op de algehele uitstraling van de ruimtes in huis. Een van de mogelijkheden die je hebt voor de vloer in huis, is het gebruik van een houten visgraatvloer in Haarlem. Een visgraatvloer heeft iets speels, door de manier waarop deze gelegd dient te worden. In plaats van het horizontaal leggen van de planken, wordt er bij een visgraatvloer in Haarlem gekozen voor het haaks in elkaar klikken van de planken. Kijk eens op internet om te zien hoe zo’n visgraatvloer eruit komt te zien, als deze eenmaal in je woning gelegd is. Dutzfloors biedt je visgraatvloeren van een hoge kwaliteit aan!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Visgraatvloer in Haarlem leggen die past bij je smaak 

Bij de aanschaf van een visgraatvloer in Haarlem is het belangrijk, dat deze aansluit bij je persoonlijke smaak. Kies je bijvoorbeeld voor een hele lichte kleur hout, of geef je de voorkeur aan donkerder hout? Ook de kleur van je huidige interieur speelt hier een rol in. Immers, een lichte houten vloer valt goed te combineren met bijvoorbeeld een lichtblauwe of -rode bank. Zorg er wel voor dat het contrast tussen de gebruikte kleuren niet te groot wordt. Dit zou je ruimte een rommelige look kunnen geven!

Meer informatie over de aanschaf van een visgraatvloer in Haarlem 

Kijk eens rond op onze website, om te zien welke mogelijkheden wij bieden wanneer je voor een visgraatvloer in Haarlem kiest. Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, om je te laten informeren over de verschillende houtsoorten. Zo kom je uiteindelijk tot een visgraatvloer, die naadloos aansluit op je smaak en de stijl van je interieur!