Grijze houten vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

gebeitste vloer
Eiken houten vloer
Vloer dichtbij

Details over deze grijze houten vloer

Deze eiken vloer is uitgevoerd in planken van 22cm breed. Mocht je deze vloer liever willen in een andere breedte dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Deze vloer kan namelijk ook gemaakt worden in 18cm, 20cm en 26cm breed. De sortering van deze houten vloer is natuur, dit betekent dat de vloer redelijk wat noesten mag bevatten. Dit zorgt voor een mooi en levendig effect. Doordat deze vloer gebeitst en geschaafd is heeft deze vloer een uniek karakter. Door het beitsen is de olie in de nerfstructuur van het hout goed zichtbaar. Het schaven zorgt ervoor dat de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar is, de olie trekt hierdoor ook meer in de planken. 

Perfect in combinatie met vloerverwarming

De toplaag van deze houten vloer bestaat uit massief eiken bestaat en de onderlaag uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze eiken vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. Het mooie van een duoplank is dat deze ook strak tegen het kozijn aangelegd kan worden. Onze houten vloeren worden gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees hout. De afwerking van de vloeren en de gehele productie vindt plaats in Nederland. Hierdoor hebben onze vloeren niet te maken met klimaatschommelingen en kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Houten vloer Sneek