Geschuurde witte vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Wit geschaafde vloer
Geschaafde witte vloer

Wij maken alle houten vloeren speciaal op maat voor de klant. Jouw wens is onze opdracht. Dit kunnen wij doen omdat wij het productieproces in eigen beheer hebben. Wij geven graag veel informatie over onze houten vloeren zodat je goed weet wat de mogelijkheden zijn. Mocht je nog vragen hebben laat het dan gerust weten. Of bezoek onze showroom met tal van prachtige houten vloeren. In de video hieronder geven we uitleg over de kwaliteit van onze vloeren. 

Witte houten vloer geschikt in combinatie met vloerverwarming

Deze eiken houten vloer heeft een toplaag van massief eiken en een onderlaag van 7 lagen berkenmultiplex. Hierdoor is de werking van deze vloer geminimaliseerd en kan deze perfect in combinatie met vloerverwarming. Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming geeft een heerlijke warmte aan je huis. Deze witte houten vloer is geschuurd, hierdoor is de nerftekening van het hout niet goed zichtbaar, dit zorgt voor een rustig effect.

Details wit geschuurde houten vloer

- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk. 
- In 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm

 1. Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 2. Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen
 3. Op maat gemaakt
 4. 15 jaar garantie op de toplaag
 5. 2 a 3 weken levertijd
 6. Europees eiken
 7. Eerlijk hout

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Witte houten vloer