9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Eikenhouten vloeren Almere

Als je nieuwe eikenhouten vloeren in je woning Almere wilt laten plaatsen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je iets te kiezen hebt. Een vloer vormt een belangrijk deel van een interieur en deze is sterk bepalend voor de sfeer. Wanneer de vloer niet goed past bij het interieur, of bij je persoonlijke smaak, dan gaat dit ten koste van de hele ruimte. Dit is zonde, want er kunnen eindeloos veel soorten houten vloeren gemaakt worden.

Wij maken al onze eikenhouten vloeren in eigen beheer. Op deze manier weet je zeker dat houten vloer perfect past in je woning in Almere. Je kan kiezen uit verschillende plank breedtes: 18, 22 of 26cm breed. De planken hebben een lengte tussen de 2.00 en 2.50 meter. Doordat de planken variëren in lengte ontstaat een ruimtelijk effect.

Video afspelen

Ruime keuze houten vloeren voor je woning in Almere

Heb je al nagedacht wat voor houten vloer je in woning in Almere zou wil plaatsen? Of heb je werkelijk nog geen idee? Wij staan graag voor je klaar met het uitkiezen van de juiste eikenhouten vloer.

Je kunt de verschillende soorten, kleuren en stijlen houten vloeren die wij voor in je woning in Almere kunnen leveren vrijblijvend in onze showroom bekijken. Wil je een afspreek maken? Bel naar 0512-212414 of stuur een mail naar info@dutzfloors.com.

Het is vanzelfsprekend dat je goede aandacht moet besteden aan het kiezen van de juiste eiken vloer. Er zijn immers veel aanbieders in de markt en ook veel verschillende vloeren. Omdat wij onze volledige productie in eigen beheer hebben bieden we hoge kwaliteit Europees eiken vloeren aan voor eerlijke prijzen. Dit omdat we niet te maken hebben met tussenschakels. Bij ons is maatwerk de standaard.

Houten vloeren Almere

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Eikenhouten visgraat vloeren voor een gezelligere ruimte

Wil je je huis in Almere een knus en gezellig gevoel geven? Door voor een eikenhouten visgraat vloer te kiezen krijgt je woning een gezellige uitstraling. Bij een visgraatvloer worden planken niet enkel horizontaal of verticaal gelegd, maar in een hoek van 90 graden. Daarbij maakt het hout van de visgraatvloer een ruimte al snel warmer en gezelliger. Naast een houten vloer zou ook een houten kast of een grote houten eettafel bij kunnen dragen aan de sfeer in ruimtes van je woning. Op deze manier ontstaat, zoals de naam van dit type vloer al doet vermoeden, een visgraatpatroon. Stel op basis van je wensen je eigen vloer samen.

Het is ook mogelijk om deze planken in een hoek van 45 of 60 graden te plaatsen, dat is het Hongaarse punt patroon. In onze showroom tonen we eikenhouten visgraat vloeren en Hongaarse punt vloeren op een groot oppervlak. Op deze manier krijg je een goed beeld of zo’n vloer ook in jouw woning in Almere past.

Visgraat vloeren Almere
Showroom Dutzfloors Almere

Hulp bij het uitkiezen van je droom vloer voor in Almere

Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van houten vloeren. Wat voor soort houten vloer wil je het liefst in je woning in Almere? Recht planken, visgraat, Hongaarse punt of een ander patroon? Daarnaast zijn er vele kleuren mogelijk om de vloer mee te behandelen. Daarnaast kan je kiezen uit diverse sorteringen, oftewel het aantal noesten in een plank. Of je nou houdt van veel noesten in de vloer, of helemaal geen noesten in de vloer, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kan je kiezen uit vele bewerkingen, door het toepassen van bewerkingen geef je de vloer extra karakter. Daarnaast maken we onze vloersoorten in verschillende afmetingen, zo heeft een visgraat vloer hele andere afmetingen dan een rechte plankenvloer.

Om je te helpen bij het uitkiezen van de juiste vloer staat een specialist voor je klaar! Daarnaast kan je ook een overzicht bekijken met onze 10 bestverkochte houten vloeren en stel je aan de hand van een stappenplan je eigen vloer samen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij de droom vloer vindt voor je woning in Almere.

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend