9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Dé specialist in eiken vloeren

Wij creëren eiken houten vloeren. Stel je eigen vloer samen!  

Eigen Nederlandse productie

100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.

Op maat gemaakte vloeren

Jouw wens is onze opdracht.

Woning klare vloeren

Na het leggen direct op je houten vloer leven.

Eiken vloeren van hoogwaardige kwaliteit

Al onze eiken vloeren produceren we in Nederland. De toplaag is van hoogwaardige kwaliteit Europees eiken en de onderlaag bestaat uit berkenmultiplex. Deze lagen verlijmen we op elkaar waardoor de vloer stabiel is en uitstekend geplaatst kan worden op vloerverwarming. Van alle eiken vloeren die we leggen, plaatsen we ongeveer 90% op vloerverwarming. Een houten vloer op vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte.

Onze vloeren tot planken van 26cm breed zijn geschikt om te plaatsen op vloerwarming. Deze hebben een lengte tussen de 2.00 en 2.50 meter. Als de vloerverwarming hoofdverwarming is adviseren wij om de vloer te verlijmen op de aanwezige dekvloer. Op deze manier ontstaat één massa en heb je het beste rendement. Omdat we zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze eiken vloeren, geven we hier 15 jaar garantie op.

Video afspelen

Speciaal op maat gemaakte eiken vloeren

Ons assortiment eiken vloeren is heel divers. We maken deze in verschillende kleuren, breedtes, diktes, sorteringen en bewerkingen. Onze 10 bestverkochte eiken houten vloeren zijn allemaal net even wat anders, er zijn zoveel mogelijkheden. Daarnaast staan op onze website meer dan 300 verschillende vloeren. Stel dat jouw droomvloer niet bij ons op de website staat, kom dan bij ons langs, want dan maken we deze voor je!

Doordat wij de gehele productie in eigen beheer hebben, zijn we in staat om maatwerk te leveren voor eerlijke prijzen. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en hebben we ook niet te maken met tussenhandelaren. Alom hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Een ander groot voordeel is dat de eiken vloeren zich direct aanpassen aan het klimaat, zodat krimp of uitzetting door klimaatverschillen wordt voorkomen.

Eiken vloer maat

Een aantal van onze projecten

0

Vloeren gelegd in 2019

0

Gemiddelde score

0

Klanten kregen advies

0

Aanbeveling van klanten

Europees eiken vloeren uit verantwoord beheerde bossen

Al onze Europees eiken vloeren komen uit verantwoord beheerde bossen. Voor elke boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe gepland. Om onze klanten optimale kwaliteit te kunnen leveren werken wij alleen samen met vakkundig personeel en hoogwaardige kwaliteit materiaal.

Het kiezen tussen vele eiken vloeren is niet gemakkelijk. Om deze keuze wat makkelijker voor je te maken hebben wij op de houten vloer inspiratie pagina tal van schitterende sfeer foto’s staan die bij diverse tevreden klanten van ons zijn gemaakt. Daarnaast hebben we ook een kleurenoverzicht gemaakt waar diverse eiken vloeren staan weergegeven in tal van kleuren. De eiken vloeren die op deze pagina staan zijn; duoplanken, visgraat vloeren, Hongaarse punt en hoogkant parket.

Ben je benieuwd wat andere mensen over Dutzfloors zeggen? Kijk dan vooral eens op de onafhankelijke site Kiyoh. Hier hebben klanten van ons tal van referenties achtergelaten. Hopelijk krijg je op deze manier ook een beeld van onze werkwijze en service. Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact met ons op of bezoek de showroom van Dutzfloors in Beetsterzwaag.

Europees eiken vloeren
Dutzfloors Beetsterzwaag

Een breed assortiment eikenhouten vloeren

Wanneer je interesse hebt in eiken vloeren, dan heb je bij ons een bijzonder ruime keuze. Binnen ons assortiment zijn de meest uiteenlopende kleuren vertegenwoordigd. Daarnaast kan je natuurlijk ook keuzes maken op het gebied van patronen. Wij vinden het belangrijk dat wij iedere klant kunnen voorzien van eiken vloeren naar wens. Om dit zoveel mogelijk te realiseren houden wij ons assortiment zo breed mogelijk.

Laat je door eikenhout inspireren

Op onze website vind je natuurlijk al enkele voorbeelden van onze eiken vloeren, maar wij vinden het begrijpelijk dat je de vloer ook eerst even wil zien en misschien wel wilt voelen voordat je een keuze maakt. Daarom nodigen we je uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom, waar je altijd alle tijd hebt om een keuze te maken uit de beschikbare eikenhouten vloeren. Op basis van je wensen stel je bij ons je eigen vloer samen.