Eiken vloer Rotterdam

Wanneer je de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer opnieuw gaat inrichten dan is dit het ideale moment om te kiezen voor een nieuwe vloer. Je kunt een eiken vloer in Rotterdam of omgeving laten leggen door Dutzfloors. Een eiken vloer is zeer duurzaam en zorgt ervoor dat je vele jaren plezier van je vloer hebt terwijl je er maar weinig omkijken naar hebt. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren hout en ook uit diverse bewerkingen. Een vloer kan worden geschuurd of onbewerkt worden gelaten. Er kan een beschermlaag van olie of lak worden aangebracht om de vloer te beschermen.

Een mooie eiken vloer in Rotterdam dankzij Dutzfloors

Droom jij ook al heel lang van een mooie vloer in je woonkamer? Grijp dan nu je kans. Haal die smoezelig geworden vloerbedekking of het versleten laminaat eruit en kies voor een mooie eiken vloer in Rotterdam. Wij kunnen deze vloer deskundig voor je leggen, maar als je zelf handig bent dan kun je het misschien ook wel prima zelf doen. Zorg wel voor een goed geëgaliseerde ondergrond zodat de vloer mooi strak en vlak komt te liggen. Je kunt de vloer reinigen met een speciaal schoonmaakmiddel of alleen stofzuigen als de vloer niet heel vuil wordt.

Vraag een offerte voor jouw nieuwe eiken vloer

Woon je in Rotterdam of omgeving en wil je ook een mooie vloer? Neem dan nu contact op met Dutzfloors. Wij leveren en leggen onze vloeren in geheel Nederland. Je kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@dutzfloors.com. Telefonisch is ons bedrijf bereikbaar via telefoonnummer 0512 – 21 24 14.