Eiken parket Amsterdam

 

Heb jij een kantoor, woning of misschien wel een appartement in de hoofdstad en ben je op zoek naar mooie en duurzame vloeren? Wij leveren kwalitatief hoogwaardig eiken parket in Amsterdam. Wij zijn alle klanten graag van dienst met een vloer naar wens. Daarom zijn de meest uiteenlopende parketvloeren terug te vinden in onze collectie, zoals hoogkant en venoplex vloeren, visgraat, Hongaarse punt en planken vloeren. Ook de meest verschillende kleuren zijn ruim vertegenwoordigd in ons aanbod. Laat je gerust eens inspireren door de afbeeldingen op onze website als je nog geen idee hebt over wat voor eiken parket jij in Amsterdam wilt.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt 
Eiken parket inspiratie
Kleuren eiken parket
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Best verkochte eiken parket vloeren

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Eiken parket in Amsterdam met een lange levensduur

Als je nu nieuwe vloeren aanschaft, dan wil je niet binnen enkele jaren alweer voor dezelfde situatie staan. Je wilt zeker zijn dat de vloeren jouw investering waard zijn en dat je er dus jarenlang plezier van hebt. Deze garantie krijg je zeker bij het eiken parket dat wij in Amsterdam leveren. Tijdens het productieproces worden de parketvloeren machinaal geolied, waarmee wij een sterke deklaag realiseren waar we je vijftien jaar garantie op geven. Voor al onze vloeren, waaronder ook het eiken parket dat in Amsterdam geleverd wordt, maken wij gebruik van eerlijk hout dat wij zelf inkopen.

Behaaglijkheid

Heb jij vloerverwarming liggen en wil je dit graag behouden? Of wil je direct vloerverwarming laten aanleggen nu je toch nieuwe vloeren aanschaft? Het eiken parket dat wij in Amsterdam leveren is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. De parketvloeren die in onze werkplaats worden geproduceerd kunnen op iedere ondergrond worden gelegd.