Eiken parket

Voor een hoogwaardig en duurzaam eiken parket ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren, waaronder eiken parket. Eiken hout is door de uitstraling en kwaliteit één van de meest populaire houtsoorten voor parket!

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt 
Eiken parket inspiratie
Kleuren eiken parket
Houten vloeren Dutzfloors
Contact informatie Dutzfloors

Klantbeoordelingen

Best verkochte eiken parket vloeren

 

Hoogwaardig eiken parket geproduceerd in eigen beheer voor een scherpe prijs

Elke vloer wordt in eigen beheer geproduceerd met eerlijk en hoogwaardig hout in onze werkplaats. Wij bieden een breed assortiment aan houten vloeren, maar maken ook vloeren op maat. Zo helpen wij klanten bij het creëren van het perfecte parket.

Het voordeel van productie in eigen beheer is dat wij niet te maken hebben met tussenpartijen en daarom een zeer scherpe prijs kunnen bieden. Tevens wordt de vloer direct aangepast aan het klimaat en zal dus niet uitzetten of krimpen in geval van klimaatverandering.

Laat jouw eiken parket naar wens leggen door onze specialisten

Eiken parket leveren wij in lange planken om een ruimtelijk gevoel te creëren. Ze worden in vallende lengtes gemaakt en kunnen worden afgewerkt met een toplaag van olie of lak. Op deze toplaag krijg je 15 jaar garantie.

Het leggen van eiken parket kan je zelf doen of laten doen door onze specialisten. Als je het zelf gaat leggen voorzien we je uiteraard van de nodige tips en adviezen. Laat je het door DutzFloors doen? Dan komen we voorafgaand aan het leggen langs voor een controle. We meten de totale oppervlakte op, controleren de ondervloer en nemen het legplan met je door. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt ervoor dat onze parketteurs het parket volledig naar jouw wens kunnen leggen.