9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Eiken houten vloeren Hoorn

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer? Wij maken en leveren eiken houten vloeren in Hoorn. Wij hebben de volledige productie an eiken vloeren in eigen beheer. Hierdoor hebben we geen standaard product, maatwerk is bij ons de standaard. En doordat wij de vloeren in eigen beheer produceren garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit vloer voor een eerlijke prijs. Op basis van je voorkeuren stel je zelf je vloer samen.

Voor de berekening van de eiken houten vloeren voor je woning in Hoorn kan je onze online rekenmodule gebruiken. Vervolgens kan je op basis van deze berekening een offerte bij ons aanvragen. Dit regel je allemaal eenvoudig online. Wij stellen de offerte voor je op en sturen je deze direct naar je mailbox.

Video afspelen

De kosten van een houten vloer in Hoorn

Het kostenplaatje voor nieuwe eiken houten vloeren in Hoorn ziet er voor iedereen anders uit. Dit heeft natuurlijk te maken met de soort houten vloeren die geleverd gaan worden, maar vooral ook met het vloeroppervlak van de ruimte, of ruimten. Het grootste verschil in prijs tussen onze eiken houten vloeren heeft te maken met het soort vloer, het aantal noesten in de vloer, de bewerkingen van de vloer en de afmeting van de planken. Wil je meest populaire vloeren bekijken? De top 10 vloeren.

Hoe meer wensen hoe kostbaarder de vloer. Wij kijken graag samen met jou naar de wensen en de prijs wat je wilt uitgeven aan een nieuwe vloer. Op basis daarvan kijken we naar de mogelijkheden en aan de hand daarvan stellen we de offerte op. Dit zorgt ervoor dat er altijd een offerte wordt opgesteld die aan je verwachtingen voldoet voor je nieuwe eiken houten vloer in Hoorn.

 

Houten vloer Hoorn

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Bezoek je onze mooie showroom? We zijn dichterbij dan je denkt.

Friesland staat bekend om haar rust en ruimte. Te midden van weiland en bos vind je Dutzfloors in het pittoreske Beetsterzwaag. Op nog geen minuut rijden van de A7 (tussen Heerenveen en Drachten) staat onze showroom met ruim 2000 vierkante meter aan vloeroppervlak. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je nieuwe vloer in Hoorn.

Bekijk alle eiken houten vloeren van dichtbij in onze volledig ingerichte stijlkamers. Loop op onze vloeren en raak het hout aan, zodat je goed ervaart hoe de eiken vloer zou aanvoelen in jouw plaatsnaam huis. Onze het genot van een kopje koffie en een Frysk dûmke, vertellen onze specialisten je graag over alle mogelijkheden.

Wil je alvast inspiratie opdoen op onze website? Bekijk diverse mooie projecten.

Vloerverwarming houten vloer Hoorn

 

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend