Duoplank visgraatvloeren

  Eigen Nederlandse productie   15 jaar garantie   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Duoplank visgraatvloeren hebben dezelfde opbouw als bijvoorbeeld, lamelparket, twinplanken en opbouwplanken, De toplaag bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit berken multiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd. Een duoplank visgraatvloer kan prima in combinatie met vloerverwarming. In sommige gevallen hoeft er zelfs niet eens een speciale ondervloer geplaatst te worden. 

Kenmerken duoplank visgraatvloeren

Duoplank visgraatvloeren zijn stoere houten vloeren die speciaal op maat worden gemaakt voor de klant. Het mooie is dat je kan kiezen uit tal van mooie bewerkingen om zo de houten vloer een uniek effect te geven. De verschillende bewerkingen die duoplank visgraatvloeren kunnen ondergaan zijn roken, branden, borstelen, verouderen, bezagen en beitsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van meerdere soorten bewerkingen. 

Het verschil tussen een traditionele visgraatvloer en een duoplank visgraatvloer is dat een duoplank visgraatvloer uit bredere planken bestaat. De planken kunnen gemaakt worden tot 18cm breed. Op deze manier ontstaat er een mooi en ruim effect. De duoplank visgraatvloer op de foto hieronder weergegeven bestaat uit planken van 14cm. 

Houten vloer aanbieding

Duoplank visgraatvloeren passen vrijwel in ieder interieur 

Duoplank visgraatvloer passen eigenlijk wel in ieder interieur. Veelal worden deze vloeren gelegd in landelijke, stoere en moderne huizen. Naast de hier boven afgebeelde houten vloer hebben we nog tal van andere duoplank visgraatvloeren in ons assortiment. Wij hebben de productie van houten vloeren in eigen beheer op deze manier kunnen we de vloer produceren waar jij naar op zoek bent. Bekijk ook eens de bovenstaande duoplank visgraatvloer op meerdere prachtige inspiratie foto's.