Dubbel gerookte witte vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Keuken vloer
Gerookte houten vloer
Wit gerookte vloer

Prachtige geschaafde houten vloer

Deze geschaafde houten vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken hout. Het betreft een duoplank vloer. De toplaag bestaat uit massief eiken en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze vloer perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze houten vloer is geschaafd, dit zorgt ervoor dat de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar is. Deze vloer is dubbel gerookt, door het roken is de vloer donkerder van kleur geworden. Tussen de planken zullen kleurverschillen ontstaan, hierdoor ontstaat een prachtig levendig effect. Wij geven op onze vloeren 15 jaar garantie. Dit omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit. Ben je benieuwd naar de prijs van deze vloer? Bereken dan snel de prijs online

Waarom een Dutzfloors

 1. Europees eiken hout
 2. 15 jaar garantie
 3. Speciaal op maat gemaakte vloeren
 4. Open wanneer het jou uitkomt
 5. Lange planken +/- 2000mm -2500mm, 10% kortere delen
 6. Eerlijk hout
 7. Eigen Nederlandse productie 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Wit gerookte vloer