Zwarte houten vloeren

Bij een ruime woonkamer staan zwarte vloeren erg mooi. Het geeft je huis echt een uniek karakter. De zwarte kleur blijft goed zichtbaar, omdat de vloerdelen zwart zijn gebeitst en daarna zijn geschuurd. Ook in combinatie met vloerverwarming is een zwarte vloer zeer geschikt. Al onze houten vloeren worden helemaal naar jouw wens op maat gemaakt.

Zwarte vloeren
DutzFloors biedt jou allerlei verschillende mogelijkheden. Zo maken wij jouw gewenste vloer graag voor jou op maat. Alles hebben we in eigen beheer: van de aankoop en het drogen tot het produceren en bewerken van het materiaal. We werken dus zonder tussenpartij, wat zorgt voor korte lijnen. Dit resulteert in tevreden klanten en een zwarte vloer die perfect aansluit op jouw wensen.

Onze voordelen
Je profiteert van de volgende voordelen als je zwarte vloeren bestelt bij DutzFloors:

  • Uitgebreide kennis
  • Vakkundig advies
  • Ambachtelijk vakmanschap
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitstekende service
  • Eigen productie

Met onze uitgebreide kennis geven wij onze klanten een vakkundig advies. Daarnaast vind je in onze gehele organisatie ambachtelijk vakmanschap terug. Onze kennis over de houten vloeren brengen wij graag over aan onze klanten. Vol passie vertellen we u over de verschillende houtsoorten en de uiteenlopende legmethodes. Ons enthousiasme vind je dan ook terug in de uitstekende service die wij verlenen.

Onze werkwijze
Je kunt bij ons terecht voor het inkopen van het hout tot aan het leggen van de vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos: we kunnen de vloer kant en klaar bij u afleveren en deze bovendien voor je leggen. De keuze is helemaal aan jou. Bovendien staan we altijd klaar om professioneel advies te geven op het gebied van houten zwarte vloeren. Het gehele traject verzorgen we voor jou: van aankoop tot levering.

Bekijk onze zwarte vloeren
Ben je benieuwd geworden naar de zwarte vloeren in ons assortiment? Bekijk dan nu ons aanbod en bestel je favoriete houten vloer. Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.