Wonen en verhuizen in Friesland

Wat leuk dat je via makelaardij Hoekstra op onze website terecht bent gekomen! Wellicht heb je al een woning gekocht of heb je nog een woning op het oog in Friesland. Als je gaat verhuizen en gaat wonen in je nieuwe huis sta je voor veel keuzes. Wat wij voor jou doen is het produceren van een prachtige houten vloer, zodat je elke dag met een fijn gevoel thuiskomt! Een goed gevoel begint tenslotte bij de basis. 

Van je huis jouw thuis maken 

Bij het kopen van een woning komt natuurlijk heel veel kijken. Het gaat daarbij niet alleen om het kopen van de woning maar ook om de vraag welke veranderingen je in de woning wilt aanbrengen. Dit om van je huis jouw thuis te maken. Eén advies willen je alvast geven namelijk begin bij de basis. Hieronder worden o.a. de keuken en de vloer verstaan. Als de basis staat dan kan je verder bouwen om jouw wensen te realiseren. Meubels vervangen is nu eenmaal makkelijker dan het aanschaffen van de juiste keuken of vloer. Al onze houten vloeren worden geproduceerd in Friesland en zijn te bewonderen in onze showroom in Beetsterzwaag. In onze eigen werkplaatst maken we jouw vloer op maat zodat deze aan je wensen voldoet. 

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Kies een houten vloer voor je woning in Friesland

Vind je het lastig om te bepalen wat er nodig is om een houten vloer te kiezen voor je nieuwe woning? En twijfel je eraan of een houten vloer wel geschikt is voor je leefsituatie? Kom dan eens langs in onze showroom te Beetsterzwaag. Hier staat één van onze specialisten voor je klaar om samen met jou te bepalen welke vloer het beste past bij jouw leefsituatie. Dit is o.a. afhankelijk van wel of geen jonge kinderen, wel of geen huisdieren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je een voor jouw passende keuze maakt en ook over 20 jaar nog steeds tevreden bent met je houten vloer.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 
Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Wat je nieuwe situatie ook is, een houten vloer is mogelijk!

Welke vloer of ondervloer ook maar in je nieuwe woning ligt, één ding is zeker; een houten vloer is altijd mogelijk. Soms zijn aanpassingen nodig voordat een houten vloer kan worden gelegd. Situaties die wij veelal tegenkomen zijn: een tegelvloer met of zonder vloerverwarming, een oude houten onderconstructie of betonvloer met een laminaat of pvc vloer en gedateerde houten vloeren. Uiteraard doen zich ook nog andere situaties voor, maar voor elke situatie geldt dat wij deze kunnen aanpassen om de vloer vakkundig te plaatsen.