Witte houten vloer Utrecht

Kies voor een witte houten vloer in Utrecht

Heb jij al eens overwogen om voor een witte houten vloer in Utrecht te kiezen? Een witte houten vloer heeft een unieke uitstraling, die de ruimtes van je huis gezelliger en daarbij lichter kan maken. Zeker in een kleine ruimte is het slim om voor een lichte vloer te kiezen! De witte vloer laat je ruimtes groter lijken. In het bijzonder, wanneer je de witte vloer combineert met een lichte kleur verf of behang op je muren. Dutzfloors biedt een breed scala aan lichte vloeren. De witte houten vloer is hier een voorbeeld van. Een alternatief voor het gebruik van een witte houten vloer in Utrecht, is de keuze voor een lichte houtkleurige vloer. 

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (11)
 2. € 40,00 - € 79,99 (27)
 3. € 80,00 en meer (6)
Vloersoorten
 1. Duoplank (39)
 2. Visgraatvloeren (5)
Kleur
 1. Wit (43)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Producten 1 tot 12 van totaal 44

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Producten 1 tot 12 van totaal 44

Witte houten vloer in Utrecht oogt landelijk

Het fijne aan het gebruik van een witte houten vloer in Utrecht is dat deze te combineren valt met zowel een modern, als een klassiek interieur. De witte houten vloer heeft een bijzonder landelijke uitstraling. Daar komt bij dat een witte houten vloer te combineren valt met houten meubels, met leren meubels en met stoffen meubels. Ideaal, wanneer je op zoek bent naar een vloer bij je bestaande interieur. Meubels hoeven met een witte houten vloer in Utrecht niet vervangen te worden! Je kunt de planken van een witte houten vloer naast elkaar leggen, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van een visgraat. Zo creëer je een speels effect in je ruimtes!

Zelf een witte houten vloer in Utrecht bestellen

Wil je meer weten over de voordelen die een witte houten vloer in Utrecht van Dutzfloors je biedt? Of ben je benieuwd hoe deze vloer in het echt lijkt? Kom in beide gevallen eens langs in onze showroom, zodat we je er meer over kunnen vertellen. Je kunt de witte houten vloeren vanzelfsprekend ook direct online bestellen.