lamelparket in Apeldoorn

Overweeg het gebruik van lamelparket in Apeldoorn

Door voor een houten vloer van lamelparket in Apeldoorn te kiezen, geef je ruimtes in huis een warme uitstraling. Daarbij kan een vloer van lamelparket in Apeldoorn gecombineerd worden met een landelijk, een klassiek en zelfs een modern interieur! Ideaal, want zo is het zonder het vernieuwen van je interieur mogelijk om ruimtes een hele andere uitstraling te geven. Door de hoge kwaliteit van het lamelparket wat Dutzfloors je aanbiedt, ben je ervan verzekerd dat het materiaal een lange tijd meegaat. Zelfs wanneer hier regelmatig kinderen op spelen! Naar wat voor type lamelparket in Apeldoorn zoek jij?

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (2)
 2. € 40,00 - € 79,99 (7)
 3. € 80,00 en meer (18)
Vloersoorten
 1. Hoogkant (2)
 2. Visgraatvloeren (25)
Kleur
 1. Grijs (2)
 2. Wit (13)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (10)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 27

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 27

Lamelparket in Apeldoorn biedt je diverse voordelen 

Aan het gebruik van lamelparket in Apeldoorn zitten verschillende voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat het lamelparket veel minder snel krimpt dan massief hout? Daarbij is lamelparket goed te combineren met vloerverwarming. Daar waar dit bij verschillende andere soorten vloeren lastiger is. Het is voor veel gezinnen een droom om vloerverwarming in huis te hebben! Het maakt dat je nooit meer met koude voeten opstaat. Ook niet onbelangrijk is het feit dat een vloer van lamelparket relatief eenvoudig te leggen is. Je kunt het materiaal zowel zwevend als gelijmd in ruimtes leggen.

Onze opties bij lamelparket in Apeldoorn 

Op onze website vind je het complete overzicht van vloeren met lamelparket in Apeldoorn. Kies je voor een relatief lichte vloer, of ga je juist voor donker hout? Een donkere vloer komt vaak goed tot z’n recht in een klassiek interieur. Daar waar men in een modern interieur sneller voor een lichte vloer kiest. We nodigen je graag uit om eens langs te komen in onze showroom, waar we je voorbeelden van lamelparket kunnen laten zien! Voor welk type lamelparket in Apeldoorn kies jij?