Grijze vloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt


De bewerking van grijze vloeren bepaalt de uiteindelijke uitstraling hiervan. Wij hebben de gehele productie van houten vloeren in eigen beheer. Zo hebben wij ons onder meer gespecialiseerd in verouderen, beitsen branden, walsen, roken, bezagen en borstelen. Wanneer je bij ons komt voor grijze vloeren, dan ben je ervan verzekerd dat wij de bewerking van de grijze vloeren zelf uitvoeren. Hierdoor is het ook mogelijk om naar wens meerdere bewerkingsvormen met elkaar te combineren voor een uniek resultaat. Bekijk ook eens al onze andere houten vloeren

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (4)
 2. € 40,00 - € 79,99 (19)
 3. € 80,00 en meer (5)
Vloersoorten
 1. Duoplank (26)
 2. Visgraatvloeren (2)
Kleur
 1. Grijs (26)
 2. Wit (2)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Hoge kwaliteit afwerking grijze vloeren

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit van de bewerking van onze grijze vloeren, als ook vakkundige afwerking. Zo worden al onze houten vloeren voorzien van een beschermende toplaag die zeker tegen een stootje kan. Wij zijn zo overtuigd van de onze toplaag dat wij er 15 jaar garantie op geven. De bewerking van grijze vloeren zorgt voor de schitterende uitstraling. Hierdoor kunnen wij, door diverse bewerkingen toe te passen op deze manier kan je enorm veel diverse grijze vloeren produceren. Je hebt de keuze uit meerdere breedten, kleurschakeringen en diverse andere kenmerken, zoals een V-groef of noesten. Uiteraard kunnen wij je hierin ook adviseren.

Hout en vloerverwarming

Wil je genieten van de duurzame uitstraling van een hoogwaardige vloer van Europees eikenhout, maar wil je ook kunnen genieten van de behaaglijkheid van vloerverwarming in huis? Dat kan! Al onze vloeren van Europees eikenhout zijn geschikt om veilig te combineren met vloerverwarming. Onze vloeren kunnen worden aangelegd op iedere ondergrond. Je kunt de vloeren van Europees eikenhout zelf leggen, maar het is ook mogelijk om deze klus over te laten aan onze professionele parketteurs.  Uiteraard kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Deze kan je online aanvragen. De kosten van een vloer kunnen ook besproken worden in onze showroom wanneer dit je voorkeur heeft. Je bent van harte welkom.