9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Houten vloeren voor je woning in Zuidlaren

Je bent op zoek naar de perfecte houten vloer voor in huis in Zuidlaren. Zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de deur loopt. Een vloer van hoge kwaliteit die past bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Zuidlaren ligt. Een vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen.

Wij maken en leggen al meer dan tien jaar unieke eikenhouten vloeren door heel Nederland. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Beetsterzwaag. Ervaar onze vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Video afspelen

Houten vloeren op social media gezien?

Heb je op Pinterest, Instagram of in je favoriete magazine jouw droom vloer gezien voor je woning in Zuidlaren? Liep je in dat ene hotel of restaurant op een houten vloer waarvan je dacht “Die wil ik ook”? Veel klanten uit Zuidlaren komen met voorbeelden van hun favoriete vloeren naar ons toe. Maak een foto van jouw droomvloer en neem deze mee wanneer je ons bezoekt. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Het bewerken van onze eiken eiken vloeren vindt plaats achter onze showroom. We beheren het hele proces en onze vakmensen maken precies de vloer die je zoekt. De combinatie van Europees eikenhout en onze unieke manier van afwerken maken het tot een vloer die lang meegaat en geschikt is voor iedere leefsituatie. Beschik je over vloerverwarming? Al onze houten vloeren zijn geschikt om te leggen op vloerverwarming.

Houten vloer Zuidlaren

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Kies je houten vloer voor je woning in Zuidlaren

Onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag ademt één en al hout. Met 6 ingerichte stijlkamers is het de perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe houten vloer voor in je woning in Zuidlaren. We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van ons hele assortiment. Je moet het hout kunnen aanraken, voelen en ervaren. Alleen dan weet je zeker of een vloer bij je past.

Om onze vloeren echt te kunnen ervaren, hebben we verschillende stijlkamers ingericht per soort vloer. Of je nu op zoek bent naar planken vloer, een visgraat vloer, een Hongaarse punt vloer of naar een andere vloer, in deze kamers bekijk je jouw favorieten van dichtbij. Als je hierna toch nog twijfelt over de vloer, krijg je een monsterbord mee om thuis neer te leggen. Wil je onze hardlopers zien? Bekijk direct de 10 bestverkochte houten vloeren.

Showroom Dutzfloors Zuidlaren

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend