9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Thuiskomen in Roden met onze houten vloeren

Je bent op zoek naar de perfecte houten vloer voor in huis in Roden. Zo’n vloer die een glimlach op je gezicht tovert als je door de deur loopt. Een vloer van hoge kwaliteit die aansluit bij jouw wensen en die voor een eerlijke en transparante prijs in je huis in Roden ligt. Een houten vloer die jarenlang mooi blijft, ongeacht de leefsituatie. Dat is pas thuiskomen.

Wij maken en leggen al meer dan tien jaar unieke eikenhouten vloeren door heel Nederland. Je stelt bij ons je eigen vloer samen. Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons toe, op zoek naar een partner die meedenkt tijdens het hele proces. We bespreken de mogelijkheden graag met je in onze showroom in Beetsterzwaag, slechts 25 minuten rijden vanaf Roden. Ervaar onze vloeren van dichtbij en stel elke vraag, zodat je zeker weet dat je investering de moeite waard is.

Video afspelen

Wil je een goed beschermde eiken vloer in je woning in Roden?

Ben je op zoek naar een houten vloer in je woning in Roden met een goede bescherming? Al onze vloeren worden machinaal geolied. Deze werkwijze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de olie, zodat het hout optimaal beschermd blijft. Het hout wordt hier niet alleen sterker van, maar krijgt ook een rijkere uitstraling. Nadat de houten vloer in je woning in Roden is geplaatst kan je hier direct op leven. Daarnaast zijn onze vloeren geschikt voor iedere leefsituatie.

Van alles in huis gebruik je een vloer misschien wel het meeste. Je loopt en leeft er de hele dag op. Helemaal wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen en huisdieren, wil je een vloer die lang meegaat en mooi blijft ondanks de dagelijkse drukte

 

Houten vloeren Roden

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Onze lange eiken planken geven een ruimtelijk effect

Onze planken zijn langer dan gemiddeld, zo tussen de twee meter en twee en een halve meter. Dit geeft een ruimtelijk effect en zorgt voor minder naden op het vloeroppervlak. Lange planken zorgen dus voor een strakke uitstraling, terwijl te korte planken voor een drukker geheel zorgen. Als je zoekt naar een eiken vloer voor je woning in Roden met lange planken, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Ervaar vloeren van dichtbij

Onze showroom in het bosrijke Beetsterzwaag ademt één en al hout. Met ruim 2000 vierkante meter aan vloeroppervlak is het de ideale plek om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe houten vloer voor in je woning in Roden.  We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van ons hele assortiment. Je moet het hout kunnen aanraken, voelen en ervaren. Als je hierna toch nog twijfelt over de vloer, krijg je een monsterbord mee om thuis neer te leggen.

Showroom Dutzfloors Roden

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend