9.3 / 10 gemiddelde van 240 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Houten vloeren voor in je woning in Lelystad

Woon je in Lelystad en zoek je een custom-made houten vloer voor een eerlijke prijs? We zijn dichterbij dan je denkt. Op zo’n 10 minuten van Heerenveen vind je in Beetsterzwaag onze grote showroom met unieke houten vloeren. We ontvangen je graag en laten je zien hoe een op maat gemaakte houten vloer jouw plaatsnaam huis nog mooier maakt. Wij produceren alle vloeren in eigen beheer, het voordeel hiervan is dat we alles zelf doen en er geen tussenhandelaren in het spel zijn. Hierdoor houden we onze prijzen eerlijk en transparant.

Om de houten vloeren echt te kunnen ervaren, hebben we verschillende stijlkamers ingericht per soort vloer. Of je nu op zoek bent naar een visgraat of vloer met lange planken, in deze kamers bekijk je jouw favorieten van dichtbij. Als je hierna toch nog twijfelt over de vloer, krijg je een monsterbord mee om in je woning in Lelystad te bekijken.

Video afspelen

Eiken vloer inspiratie opdoen voor je woning in Lelystad

Heb je op Pinterest, Instagram of in je favoriete magazine jouw eiken droomvloer gezien? Liep je in dat ene hotel of restaurant op een houten vloer waarvan je dacht “Die wil ik ook”? Veel klanten uit Lelystad komen met voorbeelden van hun favoriete vloeren naar ons toe. Maak een foto van jouw droomvloer en neem deze mee wanneer je ons bezoekt. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wij plaatsen onze eikenhouten vloeren door geheel Nederland. Om deze projecten mooi in beeld te brengen gaat onze fotografe geregeld op pad. Op deze manier krijg je een beeld van onze mogelijkheden. Je kan op onze website direct vele inspiratiefoto’s bekijken welke we hebben gemaakt bij tevreden klanten. Daarnaast hebben we ook een 10 top bestverkochte houten vloeren, hier kan je ook inspiratie opdoen voor je woning in Lelystad.

Showroom Dutzfloors Lelystad

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Een houten vloer geschikt voor je leefsituatie in Lelystad

Van alles in huis gebruik je een vloer misschien wel het meeste. Je loopt en leeft er de hele dag op. Helemaal wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen en huisdieren, wil je een vloer die lang meegaat en mooi blijft ondanks de dagelijkse drukte in je huis in Lelystad.

Al onze vloeren worden machinaal geolied. Deze werkwijze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de olie, zodat het hout optimaal beschermd blijft. Het hout wordt hier niet alleen sterker van, maar krijgt ook een rijkere uitstraling. Dankzij deze unieke manier van afwerken kun je er direct op leven en het maakt onze vloeren geschikt voor iedere leefsituatie.

Goede garanties op je vloer

Wij garanderen je een hoogwaardige kwaliteit Europees eikenhouten vloer. Omdat we achter onze kwaliteit staan geven we hier maar liefst 15 jaar garantie op. Zo ben je zeker van een goede houten vloer voor je woning in Lelystad. Wil je meer informatie, advies of heb je interesse in een afspraak? Stuur dan een mail naar info@dutzfloors.com of bel naar 0512-212414.

Houten vloer Lelystad

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend