Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Houten vloeren
9.3 / 10 gemiddelde van 305 reviews.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Dé specialist in eiken vloeren

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie

Stel jouw droom vloer samen

Gelegd in heel Nederland

Een hoge kwaliteit houten vloer voor je woning in Haren

Ben je opzoek naar een houten vloer voor je woning in Haren? Het kiezen van een vloer is een van de belangrijkste beslissingen die je als huiseigenaar neemt. Een vloer vormt de basis voor al het andere. Ons hoogwaardige Europees eikenhout is de koning van houten vloeren, mede door de afwerking van de planken en onze lokale productie. Onze kwaliteit merk je vanaf de eerste stap. De toplaag van massief eikenhout wordt ondersteund door zeven lagen berkenmultiplex, een ijzersterke combinatie, en geschikt voor op vloerverwarming. Met onze unieke manier van oliën geven we elke plank de juiste finishing touch en beschermlaag mee, zodat je jarenlang geniet van een bijzondere vloer voor je woning in Haren.

Omdat niet bij elke partij de kosten even duidelijk worden vermeld, kan het voor consumenten lastig zijn om te zien of een houten vloer een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Niet alleen de prijzen van verschillende vloeren variëren, ook het legwerk en de benodigde materialen kunnen veranderen. Op onze website vind je daarom de exacte prijzen. Zo weet je precies wat je betaalt en wat je ervoor terugkrijgt.

Video afspelen

Een houten vloer voor je woning in Haren die aan alle wensen voldoet

Zoek je een houten vloer voor je woning in Haren die aan je wensen voldoet? Tien jaar geleden maakten wij de keuze om ons te specialiseren in één product: Europees eikenhout. We houden van dit hout. Waarom? Omdat de mogelijkheden ervan eindeloos zijn. Je kunt er bijzonder veel kanten mee op. Daarnaast is het een duurzaam en sterk product is dat jaren meegaat als je het op de juiste manier afwerkt.

We kopen al ons hout in uit verantwoord beheerde bossen en hebben het hele productieproces zelf in de hand. Vanaf de eerste bewerking tot en met het leggen van de laatste plank. Onze passie voor eikenhout gaat zelfs zover dat onze parketteurs uitsluitend eikenhouten vloeren leggen. Elke plank gaat door hun handen en wordt zorgvuldig in je huis in Haren neergelegd. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou door deze focus de best mogelijke vloer en service kunnen bieden.

Eiken houten vloer Haren

Een aantal van onze projecten

dutzfloors_inhouse@300x
0

Houten vloeren gelegd

dutzfloors_averagescore@300x
0

Gemiddelde score

Many_preceded_you
0

Klanten kregen advies

dutzfloors_percent@300x
0

Aanbeveling klanten

Custom-made houten vloeren in Haren

Woon je in Haren en zoek je een custom-made houten vloer voor een eerlijke prijs? We zijn dichterbij dan je denkt. Op zo’n vijf minuten van Drachten vind je in Beetsterzwaag onze grote showroom met unieke houten vloeren. We ontvangen je graag en laten je zien hoe een op maat gemaakte houten vloer jouw huis in Haren nog mooier maakt.

Het voordeel van onze maat gemaakte vloeren is dat we alles zelf doen en er geen tussenhandelaren in het spel zijn. Hierdoor houden we onze prijzen eerlijk en transparant. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Het is ons vak om te zorgen dat je de best mogelijke houten vloer krijgt voor de beste prijs.

Bekijk onze projecten

We leggen onze eikenhouten vloeren door heel Nederland. Benieuwd naar de afgeronde projecten? Bekijk de vloeren van andere klanten en ontdek de veelzijdigheid van op maat gemaakte houten vloeren.

Duurzame houten vloer Haren

Dit is hoe we het doen

Je op maat gemaakte vloer rechtstreeks vanuit onze werkplaats bij je thuis.

Wij gebruiken hout uit verantwoord beheerde bossen

Dutzfloors - Eigen productie

Eigen Nederlandse productie – hoge kwaliteit vloer voor een eerlijke prijs

Dutzfloors op maat

Wij maken jouw droom vloer in onze eigen werkplaat op maat

Dutzfloors thuis afgeleverd

Wij leveren de vloer rechtstreeks vanuit onze werkplaats bij je aan huis

Dutzfloors genieten

Geniet van jouw droomvloer

Advies op maat

Gratis en vrijblijvend