Hout eiken

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
Wanneer je op zoek bent naar hout eiken vloeren, heeft u bij DutzFloors keuze uit een uitgebreid assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren van hoge kwaliteit. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid en we adviseren je dan ook graag op het gebied van hout. Ons aanbod is erg breed, dus kijk gerust eens rond in ons assortiment. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hout eiken vloeren van hoge kwaliteit 

Wij leveren lange planken, waardoor er een ruimtelijke sfeer wordt gecreëerd. Alle vloeren zijn van de beste kwaliteit eiken en ze worden in vallende lengtes gemaakt. De vloeren kunnen bovendien worden bewerkt met de olie of lak naar uw wens. De duoplank is bij ons één van de meest verkochte hout eiken vloeren in ons assortiment. Deze bestaat uit een toplaag van massief eiken hout, dat van de beste kwaliteit Europees eiken is. De onderlaag wordt gevormd door multiplex. Dit zijn 7 houtfineerlagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Door deze samenstelling is de duoplank mooi en stabiel. Naast de duoplank bieden wij ook visgraatvloeren aan.

Productie van eiken hout in eigen beheer

De productie en de afwerking van onze hout eiken vloeren vindt plaats op één locatie in Nederland. De vloeren zijn dus direct aangepast aan het juiste klimaat. Dit zorgt ervoor dat u niet te maken krijgt met krimp of uitzetting door de klimaatverschillen. Bovendien werken wij met korte lijnen, waardoor we u een prachtig product kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Doordat we de productie in eigen beheer hebben, weten wij dat ons hout uit verantwoord beheerde bossen komen.

Wat betreft het leggen van de hout eiken vloer zijn er twee mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om je vloer zelf te leggen. De uitstekende mes- en groefverbinding van de duoplank zorgt ervoor dat dit gemakkelijk zelf kan worden gedaan. Mocht je dit niet zien zitten dan komen wij met alle plezier langs om de vloer te leggen. Onze parketteurs weten alles over houten vloeren en zij zorgen ervoor dat de vloer helemaal naar uw wens wordt gelegd.

Inspectie en levering 

Voordat we de vloer gaan leggen komen we nog bij je langs voor een inspectie. De volgende zaken worden dan gecontroleerd:

  • Opmeten van de totale oppervlakte
  • Controle van de ondervloer
  • Doornemen van het legplan
  • Eventuele vochtmeting

Je kunt bij ons hoogwaardige vloeren verwachten van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast staan wij bekend om onze persoonlijke service en dit uit zich dan ook in de levering van de houten vloeren. We leveren zowel in Nederland als in het buitenland en aan particulieren en bedrijven. Doordat we alles in eigen productie beheren kunnen wij u een korte levertijd van 2 tot 3 weken garanderen.