Eiken vloeren

Houten vloeren

Ben je op zoek naar een schitterende eiken vloer? Dutzfloors is jouw specialist! Al jaren produceren wij hoogwaardige en duurzame eiken vloeren in eigen beheer. Hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Bekijk de collectie op de website of kom eens langs in onze showroom in Heerenveen. 

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Speciaal op maat gemaakte eiken vloeren 

Het assortiment van Dutzfloors is erg divers. We hebben eiken vloeren in verschillende kleuren, breedtes, diktes, sorteringen en bewerkingen. We hebben ook een eigen lijn vloeren namelijk de 'Dutzfloors vloeren' deze zijn speciaal samengesteld door het productieteam. Op deze manier proberen we unieke vloeren te produceren die niet overal verkrijgbaar zijn. Laat je vooral inspireren op onze kasteelvloeren pagina en op de speciale kleuren vloeren pagina. 

Ben je binnen onze collectie niet jouw droomvloer tegen gekomen? Wij maken eiken vloeren ook op maat. Alle vloeren worden in eigen beheer geproduceerd. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en hebben we ook niet te maken met tussenhandelaren. Alom hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een ander groot voordeel is dat de eiken vloeren zich direct kunnen aanpassen aan het klimaat, zodat krimp of uitzetting door klimaatverschillen wordt voorkomen.

Europees eiken vloeren uit verantwoord beheerde bossen

Al onze eiken vloeren komen uit verantwoord beheerde bossen. Voor elke boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe gepland. Om onze klanten optimale kwaliteit te kunnen leveren werken wij alleen samen met vakkundig personeel en hoogwaardige kwaliteit materiaal. 

Het kiezen tussen vele eiken vloeren is niet gemakkelijk. Om deze keuze wat makkelijker voor je te maken hebben wij op de houten vloer inspiratie pagina tal van schitterende sfeer foto's staan die bij diverse tevreden klanten van ons zijn gemaakt. Daarnaast hebben we ook een kleuren overzicht gemaakt waar diverse eiken vloeren staan weergegeven in tal van kleuren. De eiken vloeren die op deze pagina staan zijn; duoplanken, massief parket, parket vloeren, visgraat vloeren en hoogkant parket.

Ben je benieuwd wat andere mensen over Dutzfloors zeggen? Kijk dan vooral eens op de onafhankelijke site Kiyoh. Hier hebben klanten van ons tal van referenties achter gelaten. Hopelijk krijg je op deze manier ook een beeld van onze werkwijze en service. Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan gerust contact met ons op of bezoek de showroom van Dutzfloors in Heerenveen.