Zwarte houten vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Zwarte houten vloer
Zwarte eiken vloer
Zwarte eiken vloer

Unieke zwarte houten vloer

Deze houten vloer is afgewerkt met een zwarte kleur olie. Daarnaast heeft deze vloer nog vele andere bewerking ondergaan, hierdoor is een uniek effect ontstaan. De toplaag van deze zwarte houten vloer bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit 7lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking van deze vloer geminimaliseerd en kan deze perfect in combinatie met vloerverwarming. Al ons hout komt uit verantwoord beheerde bossen, voor iedere boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe geplant. Omdat we zeker zijn van onze kwaliteit, geven we maar liefst 15 jaar garantie op het loslaten van de toplaag. Benieuwd naar de prijs van deze zwarte houten vloer? Bereken de prijs gemakkelijk en snel online. Wij hebben deze vloer ook in onze showroom, kom gerust een keer langs! 

Deze zwarte houten vloer is verkrijgbaar in
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk.

- In 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm

 1. Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 2. Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen
 3. Op maat gemaakt
 4. 15 jaar garantie op de toplaag
 5. 2 a 3 weken levertijd
 6. Europees eiken
 7. Eerlijk hout

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Zwarte vloer