Wit geschaafde vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Wit geschaafde vloer
Wit geschaafde vloer

Productieproces houten vloeren Dutzfloors 

Doordat wij het productieproces in eigen beheer hebben kunnen wij de eiken houten vloer produceren waar jij naar opzoek bent! Mocht je dus in een tijdschrift of magazine of elders anders een mooie vloer zijn tegen gekomen, laat het ons dan weten, wij helpen mee met het realiseren van je droom houten vloer. Mocht je interesse hebben in het productieproces, kijk dan vooral de onderstaande video. Als je vragen hebt over deze vloer neem dan gerust contact op, of bel naar 0512-212414. 

Witte houten vloer speciaal op maat gemaakt 

Deze houten vloer is wit geolied, geschaafd, rustiek en 22cm breed. Door het schaven wordt de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar, dit is ook goed te zien op de foto's. Een rustieke vloer wil zeggen dat de vloer alle formaten noesten mag bevatten, hierdoor ontstaat een levendige eiken vloer. Mocht je liever deze vloer willen met minder noesten dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Deze vloer is namelijk verkrijgbaar in diverse sorteringen. De vloer zoals afgebeeld op deze pagina is 22cm breed, wil je liever een andere breedte dan is dat ook mogelijk. Deze witte houten vloer is ook verkrijbaar in 18cm, 22cm en 26cm breed. Wij hebben deze vloer ook in onze showroom hangen. 

 1. Geschikt voor vloerverwarming
 2. Hoge kwaliteit Europees eiken
 3. 15 jaar garantie op de toplaag
 4. Toplaag massief eiken
 5. Onderlaag 7 lagen watervaste berken multiplex
 6. Werking is geminimaliseerd
 7. Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming 

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Witte houten vloer