Voordelige visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn bijzonder geliefd en dat is ook niet zo vreemd. De visgraat vloeren zijn er namelijk in diverse uitvoeringen en tinten, waardoor deze eigenlijk uitstekend passen binnen iedere interieurstijl. Zo passen de visgraat vloeren goed in een landelijk, nostalgisch of romantisch interieur, maar ook in een modern, luxe of heel strak interieur. Je kan er alle kanten mee op, en dat maakt de visgraat vloeren ideaal. Wanneer je je meubilair eens wilt veranderen, dan hoef je niet sterk te letten op de combinatie met je vloer. Het kan gewoon eigenlijk altijd.

U zoekt momenteel op:

 1. Vloersoorten: Visgraatvloeren Verwijder Dit Item
Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (1)
Kleur
 1. Grijs (2)
 2. Wit (13)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 26

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 26

Goede en voordelige visgraat vloeren

Dutzfloors is specialist in vloeren en heeft dan ook een bijzonder veelzijdig assortiment vloeren. Uiteraard zijn er in onze collectie ook diverse indrukwekkende visgraat vloeren te vinden. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze visgraat vloeren. De vloeren gaan lang mee, blijven jarenlang mooi en verliezen de hoge kwaliteit niet. Daarnaast zijn onze visgraat vloeren te koop tegen een leuke prijs, waardoor je bij ons eigenlijk altijd goed kunt slagen voor een goede en voordelige visgraat vloer.

Advies en informatie over visgraat vloeren

Wij bieden je de mogelijkheid om de visgraat vloeren vrijblijvend te komen bekijken in onze showroom in Heerenveen. Indien gewenst kunnen wij de visgraat vloeren ook bij jou thuis presenteren, zodat je een keuze kunt maken in combinatie met je interieur. Uiteraard kunnen wij je adviseren. Voor advies, meer informatie of een afspraak kan je bellen naar 0512-212414 of een mail sturen naar info@dutzfloors.com. Wij staan altijd voor je klaar.