Houten vloeren Leeuwarden

Op zoek naar hoge kwaliteit houten vloeren voor je woning in Leeuwarden? Doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij de houten vloer maken zoals jij hem wenst. Alles is mogelijk! Wij hebben al tal van tevreden klanten in Leeuwarden. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. 

Mooie houten vloeren Leeuwarden

Wij hebben al tal van prachtige houten vloeren gelegd in Leeuwarden. Al onze vloeren worden in Nederland geproduceerd, het betreffen allemaal Europees eikenhouten vloeren. Deze maken wij speciaal voor jou op maat voor je woning in Leeuwarden. Laat ons gerust weten waar je naar op zoek bent en wij zullen deze vloer speciaal voor jou produceren. Geen opdracht is ons te gek! Het is vanzelfsprekend dat wij je helpen bij het maken van de juiste keuze en het geven van een goed advies. Bekijk direct tal van mooie houten vloeren op onze website. Aan de rechterkant van alle eiken vloeren staat een prijscalculator weergegeven, dit geeft je een duidelijk prijsindicatie.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Het assortiment houten vloeren Leeuwarden

We hebben een breed assortiment houten vloeren voor je woning in Leeuwarden. De vloeren die wij in ons assortiment hebben zijn: massief eiken vloeren, lamel parket, visgraatvloeren, parketvloeren en hoogkant. Wij maken alle houten vloeren speciaal op maat voor de klant, op deze manier kunnen we dus alle wensen en eisen van de klant vervullen. Wij zijn gevestigd in Beetsterzwaag dit is zo'n 35 minuten rijden vanaf Leeuwarden. Kom gerust een keer langs om tal van schitterende vloeren te bekijken. 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Leggen van houten vloeren in Leeuwarden

Bij het leggen van houten vloeren Leeuwarden komt een hoop kijken. Er zijn tal van manieren om vloeren te leggen. Dutzfloors heeft vakbekwame mensen in dienst en kunnen in alle soort woningen vloeren leggen. Mocht je de houten vloer liever zelf leggen, dit is geen enkel probleem, al onze houten vloeren beschikken over een perfecte mes-en-groef verbindingen waardoor de vloer gemakkelijk zelf te leggen is.