Houten vloeren Heerenveen

Ben je op zoek naar schitterende houten vloeren Heerenveen? Kom dan gerust langs in de showroom van Dutzfloors te Beetsterzwaag. In onze showroom hebben we tal van vloeren liggen. Veel vloeren hebben verschillende kleuren en bewerkingen. Wij leggen de vloeren in Heerenveen. Onze parketteurs hebben jarenlange ervaring in het leggen van houten vloeren in Heerenveen.

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Een groot assortiment van houten vloeren Heerenveen

Naast houten vloeren verkopen wij ook massief houten vloeren en visgraat vloeren in Heerenveen. Tegenwoordig leggen wij haast alleen nog maar de duoplank. De uitstraling van de duoplank is hetzelfde als die van een massieve vloer. Alleen de werking van een duoplank is geminimaliseerd waardoor de duoplank dus minder werkt. Onze duoplank bestaat uit de toplaag van massief eiken hout, dit van de beste kwaliteit Europees eiken. De onderlaag wordt gevormd door multiplex. Te weten 7 houtfineerlagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Deze innovatie heeft ervoor gezorgd dat de duoplank mooi en stabiel is, waarbij de werking is geminimaliseerd. Kom langs in onze showroom en bekijk het brede assoritment houten vloeren heerenveen.

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren

 
 

Leggen van houten vloeren Heerenveen

De houten vloeren Heerenveen worden door onze vaste parketteurs gelegd. Onze parketteurs hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat de houten vloer in Heerenveen naar al je wensen wordt gelegd. Mocht je liever de houten vloer zelf leggen dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Al onze houten vloeren zijn voorzien van een uitstekende mes-en-groef verbinding en hierdoor gemakkelijk zelf te leggen. Bekijk op onze website tal van houten vloeren heerenveen of kom langs in onze showroom in Beetsterzwaag