Houten vloeren Franeker

Wij hebben vele houten vloeren in Franeker gelegd. Er zijn verschillende soorten sorteringen mogelijk voor een houten vloer. Namelijk de 1-bis sortering, dit is een rustige vloer met weinig noesten. De natuur sortering, in deze vloer zitten kleine noesten en het mag een randje spint bevatten. En de rustieke vloer, dit is een levendige robuuste houten vloer met nerftekeningen en veel noesten en het mag tevens spint bevatten. Het aanbod bij ons is groot, online hebben we meer dan 250 houten vloeren staan. Kijk gerust op onze website rond voor mooie houten vloeren voor je woning Franeker.

Een schitterende houten vloer voor je woning in Franeker

Wij zijn gespecialiseerd in de duoplank. Wij leveren planken in de volgende breedtes: 18cm, 20cm, 22cm en 26 cm. Onze planken worden gemaakt in vallende lengtes met een maximum lengte van 2.50 en 10% kortere delen. Omdat we zeker zijn van onze kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het niet los laten van de toplaag. 

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Hoogwaardige kwaliteit en service houten vloeren Franeker 

Wij vinden het servicegericht zijn een belangrijk gegeven wij willen de klanten die houten vloeren Franeker kopen zo tevreden mogelijk stellen. Wij merken dat het vinden van de juiste kleur vaak het lastigste is. Wij nemen alle tijd zodat je tot de juiste keuze kunt komen. Het is altijd mogelijk om een vloerstaal mee naar huis nemen in Franeker. Thuis lijkt een vloer namelijk anders dan bij ons in de winkel. Dit kan komen door andere kleuren in huis en de lichtinval. Het is van belang om te kijken welke vloer en welke kleur het beste past in je huis. 

Klantbeoordelingen

Contact informatie Dutzfloors
Kleuren houten vloeren
Hout en vloerverwarming
Eigen Nederlandse productie

Kleuren en soorten vloeren