Visgraatvloer kopen Rotterdam

Een visgraatvloer kopen in Rotterdam op internet

Visgraatvloeren hebben in de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen binnen Nederlandse woningen. Dit is niet voor niets! Met een visgraatvloer geef je ruimtes een warme, gezellige uitstraling. In vergelijking met een regulier model vloer, wijkt een visgraatvloer af in de manier waarop deze aangelegd wordt. Zo liggen de planken niet naast elkaar, maar in een hoek van negentig graden tegen elkaar. Het geeft je vloer een speels tintje! Een visgraatvloer kopen in Rotterdam doe je tegenwoordig heel eenvoudig online. In ons assortiment vind je tal van verschillende soorten visgraatvloeren.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Mogelijkheden bij visgraatvloer kopen in Rotterdam

Een visgraatvloer kopen in Rotterdam begint bij een inventarisatie van je wensen. Ga je bijvoorbeeld voor een hele lichte houten vloer? Geef je de voorkeur aan een donkere, warme kleur vloer? Enzovoorts. Een donkere vloer kan ruimtes kleiner laten lijken, wat zeker in grote ruimtes een voordeel kan zijn. Mocht je een kleinere ruimte van een visgraatvloer willen voorzien, dan is een lichter model vloer vaak geschikter. Kijk ook welk model vloer aansluit op de bestaande meubels in een ruimte!

Meer informatie over een visgraatvloer kopen in Rotterdam

Ben je benieuwd of een visgraatvloer kopen in Rotterdam bij Dutzfloors ook voor jouw woning interessant kan zijn? Op onze website vind je veel voorbeelden van visgraatvloeren. Het kan je een beeld geven van hetgeen een dergelijke vloer met de uitstraling van jouw woning kan doen! Mocht je vragen hebben over de vloeren, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We voorzien je graag van persoonlijk advies! Het bestellen van vloeren is veilig en kan snel via onze webshop.