Visgraatvloer kopen Gelderland

Steeds meer mensen kiezen voor een houten vloer in plaats van tapijt als vloerbedekking. Dat is wel logisch. Tapijt wordt snel vuil en gaat verkleuren. Daarnaast slijt het snel door het lopen of het plaatsen van meubilair. Daarom kun je beter kiezen voor een harde ondergrond. Je kunt bijvoorbeeld en visgraatvloer kopen in Gelderland bij Dutzfloors. Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren zodat je de vloer prima met de rest van de inrichting kunt combineren. 

Een visgraatvloer kopen in Gelderland voor je woonkamer

Ga je je woonkamer opnieuw inrichten? Kies dan ook meteen voor een kwaliteitsvloer. Een visgraatvloer wordt zo genoemd vanwege het speciale patroon waarin de planken worden gelegd. Hierdoor ontstaat een bijzonder effect. Een visgraatvloer kopen in Gelderland kun je nu gemakkelijk online regelen. Je kunt de vloer zelf leggen als je handig bent, maar je kunt ook een offerte vragen voor het laten leggen van de vloer door een vakkundige vloerenlegger.

Vraag nu een offerte aan voor je nieuwe vloer

Ben je toe aan een nieuwe vloer en wil je graag iets moois en duurzaams? Kies dan voor een fraaie visgraatvloer in Gelderland, gelegd door Dutzfloors. Van deze vloer heb je vele jaren onbezorgd plezier. Je kunt een offerte of meer informatie aanvragen via telefoonnummer 0512 – 21 24 14 of stuur een e-mail naar info@dutzfloors.com. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ben je bovendien van harte welkom in onze winkel. Ook kan er een afspraak worden gemaakt op een tijdstip in de avonduren op verzoek.