visgraatvloer Hoogeveen

Visgraatvloer kopen in Hoogeveen voor een gezellige ruimte

Een visgraatvloer kopen in Hoogeveen helpt je ruimtes nog gezelliger te maken! Houten vloeren hebben van zichzelf een warme uitstraling. In het bijzonder wanneer je het hout van de vloer combineert met een mooie houten eettafel of buffetkast. Waar vloeren normaliter op horizontale of verticale wijze tegen elkaar aan worden gelegd, wijkt de visgraatvloer af. Hierbij liggen planken in een hoek van negentig graden tegen elkaar. Het geeft ruimtes een speelse tint! Door voor een visgraatvloer kopen in Hoogeveen bij Dutzfloors te kiezen, ben je verzekerd van een ruim assortiment. Zo vind je vrijwel zeker een houten vloer die aansluit op je persoonlijke smaak!

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

Een visgraatvloer kopen in Hoogeveen voor jouw woning

Bij een visgraatvloer kopen in Hoogeveen is het allereerst belangrijk om een inventarisatie te maken van je wensen. Waar in huis wil je de visgraatvloer gebruiken? Kies je voor een visgraatvloer met een omranding, of wil je de visgraatvloer door de hele ruimte leggen? Je zou er ook voor kunnen kiezen om de visgraatvloer bijvoorbeeld enkel rondom je bed te leggen. Zo accentueer je een prachtige boxspring of ledikant! Dutzfloors biedt je visgraatvloeren in verschillende kleuren aan. Daarbij kan het hout op diverse manieren bewerkt worden. Denk aan het bezagen van het hout, het roken van een houten vloer, enzovoorts.

Advies bij een visgraatvloer kopen in Hoogeveen

Vind je het lastig om een keuze te maken bij een visgraatvloer kopen in Hoogeveen? We denken graag met je mee! Kom eens langs in onze showroom, waar we je voorbeelden van onze houten visgraatvloeren kunnen laten zien. Je kunt ons vanzelfsprekend ook per mail of telefonisch bereiken, wanneer je vragen hebt tijdens een visgraatvloer kopen in Hoogeveen. Heb jij al een mooie vloer gevonden?