Visgraatvloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Visgraatvloeren vind je bij Dutzfloors volop. Traditioneel parket wordt ook wel het fundament van alle parketvloeren genoemd. Deze al honderd jaren oude legwijze kenmerkt zich door het unieke bevestigingsmethode. Op ambachtelijke wijze worden de tapis deeltjes één voor één geplaatst en authentiek gespijkerd op een, daarvoor geschikte gemaakte en geplaatste, ondervloer. Na het plaatsen wordt de vloer handmatig en met uiterste nauwkeurigheid door de parketteur geschuurd en afgewerkt naar keuze. Hierdoor krijg je een unieke vloer met een eigen touch! Alle patronen zijn mogelijk waarbij wellicht het visgraat patroon de meest bekende is.

U zoekt momenteel op:

 1. Vloersoorten: Visgraatvloeren Verwijder Dit Item
Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (1)
Kleur
 1. Grijs (2)
 2. Wit (13)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 26

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 26

Traditionele visgraat vloeren voor ieder interieur

Traditionele visgraatvloeren passen goed in een oud heren pand, boerderij maar ook in een modern huis. Een visgraatvloer zorgt voor een klassieke maar toch ook landelijke sfeer. Wanneer men gebruikt maakt van een eiken mozaïek ondervloer is deze parketvloer ook geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Duoplank visgraatvloeren

Omdat er steeds meer vraag kwam naar een stoerdere en bredere visgraatvloeren is dit nu ook mogelijk in een opbouw plank genaamd de duoplank. Wat tevens geschikt is in combinatie met vloerverwarming en soms zelfs zonder speciale ondervloer kan worden geplaatst. Al onze houten vloeren kunnen gemaakt worden als duoplank visgraatvloer. Elke kleur, maat, bewerking en sortering is mogelijk. Een duoplank visgraatvloer past in ieder interieur thuis. Veelal wordt dit gelegd in moderne, stoere en landelijke woningen. Waarbij men opzoek is naar een stoere, sombere, moderne of landelijke vloer. Uiteindelijk is elke uitstraling te creëren. Mocht je vragen hebben over visgraatvloeren neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom