Visgraat vloer inspiratie

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

witte visgraat vloer
visgraat vloer wit
Witte visgraat vloer

Schitterende witte visgraat vloer van Europees eiken

Deze visgraat vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken. Voor iedere boom die wordt gekapt wordt weer een nieuwe geplant. De toplaag van deze vloer bestaat uit massief eiken en de onderlaag uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking van deze visgraat vloer geminimaliseerd en kan deze perfect in combinatie met vloerverwarming. Deze vloer is geschuurd en afgewerkt met een witte kleur olie. Door het schuren van de vloer is de nerftekening van het hout niet goed zichtbaar en blijft de witte kleur olie meer aan de oppervlakte van de planken. Dit zorgt voor een rustig en warm effect. 

Eigenschappen van deze visgraat vloer: 

 1. Europees eikenhout
 2. Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 3. Lange levensduur +/- 40 jaar
 4. Geminimaliseerde werking

Mocht je nog vragen hebben over deze visgraat vloer neem gerust contact op.  

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Eiken visgraat vloer