Visgraat parket vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Parketvloer wordt vaak gebruikt als verzamelnaam voor allerlei vloersoorten. Hierdoor kunnen er gemakkelijk misverstanden ontstaan. Met parketvloeren wordt meestal een strakke en gladde vloer bedoelt. Maar parketvloeren kunnen ook bruut gelegd worden. Er zijn diverse type parketvloeren: Hoogkant parket, visgraat parket, traditioneel visgraat parket en venoplex. 

witte visgraat vloer
visgraat vloer wit
Witte visgraat vloer

Er zijn nog tal van andere patronen vloeren mogelijk

Omdat het parket geen mes – en groefverbinding heeft wordt het parket verlijmd en genageld op een ondervloer (tussenvloer) van mozaïek of spaanplaat. Het resultaat is een ambachtelijke en werkingsarme vloer met een solide loopgeluid. Het effect van een patroon in de parketvloer is indrukwekkend. Het leggen van een de vloer is echt ambachtelijke werk; het vergt een grote vakbekwaamheid om deze vloer te leggen. Tegenwoordig ook leverbaar in Prefab tapis, ook wel spijkerloze tapisvloer genoemd. Is een massieve toplaag met een multiplex onderlaag en is in vele uitvoeringen en afwerkingen mogelijk. Vele van deze houtsoorten zijn mogelijk in combinatie met vloerverwarming. Zowel parket als een tapis vloer kunnen wij leveren. Benieuwd naar onze patroon vloeren? Kijk dan gerust even op de onze visgraat vloeren pagina. 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Visgraat vloer