Visgraat parket prijs

Als je interesse hebt in visgraat vloeren, dan heb je meerdere keuzes te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld traditionele visgraat vloeren met smalle plankjes uit tapis eikenhout, maar er zijn ook visgraat vloeren met duoplanken, welke in diverse breedten verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er ook verschillende lengten beschikbaar. De standaard dikte van een visgraat vloer is 12+4. Het feit dat je keuzes kan maken betekent natuurlijk ook dat je te maken hebt met een variërende visgraat parket prijs. Het is zo dat de visgraat parket prijs onder andere wordt gebaseerd op de keuzes die je maakt. Hier wordt het productieproces immers op aangepast.

Altijd een vriendelijke visgraat parket prijs

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd optimaal tevreden zijn over ons. Dit betekent natuurlijk dat wij een goede service bieden, dat we altijd klaarstaan voor onze klanten, dat we een hoge kwaliteit bieden en een veelzijdig assortiment realiseren. De visgraat parket prijs speelt natuurlijk ook een rol. Niemand wil teveel betalen voor een vloer. Het is voor ons dan ook belangrijk dat onze klanten zich goed kunnen vinden in de visgraat parket prijs die wij bieden. Dit is dan ook de reden dat je bij ons altijd mag rekenen op een zeer aantrekkelijke visgraat parket prijs, ongeacht de keuzes die je maakt.

Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (3)
Vloersoorten
 1. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Grijs (3)
 2. Wit (14)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 28

De prijzen betaalbaar houden. 

Wij zijn in staat om onze visgraat parket prijs altijd vriendelijk te houden door de vloeren volledig zelf te produceren. Hierdoor hoeven wij geen kosten van tussenpersonen door te berekenen aan de klant, maar hebben wij uitsluitend met onszelf te maken. Dit werkt in jouw voordeel, en niet alleen als het om de prijs gaat. Door zelf te produceren kunnen wij je natuurlijk ook altijd de beste kwaliteit garanderen.