Verhuizing actie!

Gratis luchtbevochtiger
Win de aankoop van een houten vloer terug

*Luchtbevochtiger: Iedereen die van 29 april t/m 30 juni tot de aanschaf van een houten vloer over gaat krijgt gratis een luchtbevochtiger t.w.v. €119,-.
*Win het aankoopbedrag van één houten vloer terug: Wij verloten één eikenhouten vloer: Als je in de maand april (vanaf 29 april), mei of juni 2017 overgaat tot de aanschaf van een eikenhouten vloer, kun je het aankoopbedrag terug winnen!

Voorwaarden van het aankoop bedrag van één houten vloer terug winnen: Wanneer je twee vloeren hebt gekocht dan wordt het bedrag van de voordeligste vloer teruggestort. Alleen het geldbedrag van de eiken vloer wordt teruggestort. Om kans te maken dient er in de maand april, mei of juni akkoord zijn gegeven op de vloer. Begin juli zullen wij alle namen op de lootjes schrijven en deze in een grote kom doen. De naam die op het getrokken lootje staat krijgt het geldbedrag teruggestort. 

 
Verhuizing Dutzfloors

Een prachtige stap: we zijn verhuisd!

Per 29 April 2017 hebben we onze vertrouwde showroom verlaten voor een nieuw avontuur in Beetsterzwaag. Zoals op de landkaart hiernaast te zien is ligt de nieuwe showroom op slechts 10 minuten rijden vanaf de oude locatie. Beetsterzwaag is gelegen aan de A7 en is makkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland. Er zijn diverse stijlkamers gecreëerd met een verscheidenheid aan eiken vloeren. De vloeren worden zowel op de grond als aan de wand getoond. Door het tonen van de vloeren op een groter oppervlakte krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden.