Referentie Fam. Hogendoorn

 

Houten vloer Nes
Geschaafde witte vloer

Details over deze eiken houten vloer

Europees eiken 12+4, 22cm breed,geschaafd, dubbel gerookt, natuur sortering inclusief naturel/witte mix olie en met V groef + hardwaxlaag. Deze eiken houten vloer is van de hoogste kwaliteit eiken en kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.   

Referentie Fam. Hogendoorn uit Nes

Alleen maar lof over dit bedrijf. Wij wilden/moesten op zeer korte termijn een vloer uitzoeken en laten leggen in onze nieuwe woning. Op zaterdagavond een mail gestuurd met daarin de vraag of wij de volgende dag langs konden komen. Diezelfde avond kregen wij nog een mail terug van Hedwig, dat we de volgende dag langs konden komen. Hedwig heeft ons van goede en duidelijke informatie voorzien over alle vloeren waardoor wij snel een keuze konden maken. Het tussentijdse contact met Hedwig was erg goed. Mailen / bellen, ze was er altijd. Door Hedwig, de man van Hedwig en de stille, hardwerkende parketteur hebben wij een fantastische vloer in onze nieuwe woning liggen waar we een hoop plezier van zullen hebben. 

Benieuwd naar de prijs van deze houten vloer? Berken gemakkelijk en snel de prijs van deze houten vloer met behulp van onze rekencalculator. 

Gerookte houten vloer