Referentie Fam. Kuipers

 

Naturel vloer Friesland
Friesland houten vloer

Details over deze naturel houten vloer

Europees eiken 12+4, 22cm breed,geschuurd rustieke sortering, natuur kleur geolied en met V groef en een tweede beschermlaag. Door het aanbrengen van de tweede beschermlaag behoudt de vloer langer zijn kleur vast en is deze minder gevoelig voor het intrekken van vuil. Deze naturel houten vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken en kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Kom gerust eens langs in onze showroom

Benieuwd naar de prijs van deze houten vloer? Berken gemakkelijk en snel de prijs van deze houten vloer met behulp van onze rekencalculator. 

Referentie eiken vloer van Fam. Kuipers uit Blauwhuis 

Na lang getwijfeld te hebben tussen een PVC vloer en een houten vloer wisten Joop-jan en Hedwig ons snel te overtuigen om te gaan voor een houten vloer. We genieten nu volop van onze nieuwe houten vloer, een plaatje. Kan zo in VT wonen worden  Prachtig gelegd door één van hun parketteurs. En het allerbelangrijkste is : een vloer die bij ons past. Een vloer waarop je je thuis voelt. Joop-Jan en Hedwig veel succes toegewenst en ga zo door. 

Houten vloeren Friesland