Referentie houten vloer Lemmer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Dubbel gerookte vloer
Eiken vloer gerookt
Opbouw duoplank

Referentie Fam houten vloer Lemmer

De service begint al bij binnenkomst in de showroom, in eerste instantie verwacht je niet om op zo’n groot industrieterrein een smaakvol ingerichte showroom aan te treffen. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en hebben we op zeer deskundige wijze uitleg gekregen over de verschillende voor- en nadelen van (gecombineerde) houten vloeren. Nadat we uiteindelijk een keuze hadden gemaakt over het type vloer en de afwerking daarvan was het lastig om een goede keuze te maken qua kleur. Ook hierbij zijn we uitstekend geholpen, we hadden (grote) kleurmonsters van onze wandafwerkingen meegenomen en op basis daarvan hebben we uiteindelijk twee eikenvloeren, afgewerkt met een white wash en olie, uitgezocht welke door Dutzfloors zijn bemonsterd. Binnen een week lagen de monsters ter beoordeling gereed en wat schetste onze verbazing, er was nog een derde (speciaal gemaakte) kleur toegevoegd. Dutzfloors was namelijk aan het experimenteren geweest en heeft een monster speciaal op kleur gemaakt passend bij onze wandafwerkingen. De keuze was daarna voor ons snel gemaakt. Het kon gewoon niet beter en we wisten niet dat er zoveel tinten grijs, wit, bruin etc. leverbaar waren.

Benieuwd naar de prijs van deze houten vloer? Berken gemakkelijk en snel de prijs van deze houten vloer met behulp van onze rekencalculator. 

Deze houten vloer is verkrijgbaar in: 
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk. 
- In 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

  1. Gratis en vrijblijvend advies
  2. Open wanneer het jou uitkomt
  3. Binnen 24 uur antwoord
  4. 15 jaar garantie
  5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
  6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming 

Let op: Zaterdag 11 januari gesloten om 15.30 uur. 

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Gerookte eiken vloer