Referentie houten vloer

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Keuken vloer
Gerookte houten vloer
Wit gerookte vloer

Referentie houten vloer Lemmer

Hoewel we al de nodige stalen in huis hadden gehad, konden we maar niet vinden wat we voor ogen hadden: een kwaliteitsvloer met een rustige, natuurlijke uitstraling, nagenoeg zonder noesten. Op tweede kerstdag was Dutzfloors open en we besloten daar toch nog maar even te gaan kijken. Raak! Ze hadden de houten vloer die wij zochten. Dankzij het deskundig en ‘meedenkend’ advies slaagden we daar in no time. We kregen meteen een offerte mee. En wat denk je? Veel goedkoper dan we dachten, terwijl we beslist niet op de kwaliteit hadden beknibbeld. Er was nog één probleem: we wilden graag snel de houten vloer hebben(wie niet?). In de tweede week van januari lag de vloer erin! En hoe! Perfect gelegd door een goed meedenkende parketteur, die bovendien keurig werkte zonder enige overlast. We zijn zeer tevreden over de (snel!) geleverde kwaliteit en de zeer klantvriendelijke communicatie van Dutzfloors. Dat alles bovendien een stuk goedkoper bleek dan we hadden gedacht is mooi meegenomen.

Wil je weten wat deze houten vloer kost? Berken dit direct en gemakkelijk online met onze rekencalculator. 

Waarom een Dutzfloors

 1. Europees eiken hout
 2. 15 jaar garantie
 3. Speciaal op maat gemaakte vloeren
 4. Open wanneer het jou uitkomt
 5. Lange planken +/- 2000mm -2500mm, 10% kortere delen
 6. Eerlijk hout
 7. Eigen Nederlandse productie 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Wit gerookte vloer