Referentie Fam Houten

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Lichte houten vloer
Houten vloer Heerenveen
Houten vloer in keuken

Referentie houten vloer Heerenveen

Gedurende het hele traject van eerste showroom bezoek tot en met het leggen van de vloer ben ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen door Hedwig. Ook de uitleg rondom de keuzes die je kunt maken voor de breedte van de planken, bewerkingen, sortering, kern roken en oliën. Daarnaast was het erg fijn om het voorbeeldbord wat langer te mogen gebruiken. Om zo overige delen van het interieur beter op af te kunnen stemmen op de vloer. Ze denken goed met je mee en geven snel antwoord voor als je onverwacht nog met vragen zit. Ook de parketteur heeft goed meegedacht en heeft goed advies gegeven met betrekking tot vochtgehalte van de betonvloer, dorpels en de plinten. Ik heb zeer tevreden over de vloer.

Benieuwd naar de prijs van deze houten vloer? Berken gemakkelijk en snel de prijs van deze houten vloer met behulp van onze rekencalculator. 

Waarom een Dutzfloors

 1. Europees eiken hout
 2. 15 jaar garantie
 3. Speciaal op maat gemaakte vloeren
 4. Open wanneer het jou uitkomt
 5. Lange planken +/- 2000mm -2500mm, 10% kortere delen
 6. Eerlijk hout
 7. Eigen Nederlandse productie 

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Houten vloer