Referentie Fam. Brouwer Heerenveen

Referentie houten vloer Heerenveen
Houten vloer Heerenveen

Referentie Fam Brouwer Heerenveen
Wij hebben onze houten vloer gekocht bij Dutzloors en zijn hier erg tevreden mee. Wij wisten niet of een houten vloer wel kon in combinatie met vloerverwarming. Na goed advies in de showroom van Dutzfloors, hebben wij voor een schitterende houten vloer gekozen. Wij zijn hier erg tevreden mee en de vloer is perfect in combinatie met vloerverwarming. Het is constant lekker warm aan de voeten! Twijfel je of een houten vloer kan in combinatie met vloerverwarming? Bij deze: Hout kan perfect in combinatie met vloerverwarming. Als je een mooie houten vloer wilt ga dan zeker naar Dutzfloors. 

Wil je deze prijs van deze kern gerookte houten vloer weten? Bereken de prijs gemakkelijk en snel online

Maak een afspraak

Geef onderstaand aan op welke dag en op welk tijdstip je met ons wilt afspreken. Het zou fijn zijn als er meerdere voorkeursdata aangegeven worden. Wij stellen je vervolgens per e-mail op de hoogte.

 1. Gratis en vrijblijvend advies
 2. Open wanneer het jou uitkomt
 3. Binnen 24 uur antwoord
 4. 15 jaar garantie
 5. Meer dan 200 houten vloeren in de showroom
 6. Vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming  

Coronavirus

I.v.m. het Coronavirus ligt onze prioriteit bij de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Tijdens je bezoek aan onze showroom geven we geen hand, een ander optie zoals enkel tikken of elleboog stoten kan natuurlijk wel. Daarnaast houden we tijdens het gesprek meer afstand, maar gelukkig hebben we allemaal een duidelijke stem.

Als je last hebt van milde gezondheidsklachten, kunnen wij je helaas niet in onze showroom ontvangen. Milde gezondheidsklachten zijn:

 • Niezen
 • Keelpijn
 • Loopneus
 • Licht hoesten
 • Verhoging tot 38 graden

Zo blijft de kans op besmetting nihil. Stel ons alsjeblieft ervan op de hoogte als je niet bij ons langs kan komen, omdat je last hebt van milde gezondheidsklachten. 

Bedankt voor je begrip!

Je contactgegevens

* Verplichte velden

Houten vloer referentie