Houten vloeren van Dutzfloors

Custom-made vloeren voor een eerlijke prijs

We produceren al onze Europees eikenhouten vloeren zelf en in Nederland. In onze werkplaats maken we iedere vloer op maat. Door dit maatwerk zijn de mogelijkheden ontzettend groot. We bieden hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs, doordat we het hele productieproces beheren en niet te maken hebben met tussenschakels. Tijdens je bezoek aan onze showroom stel je met behulp van één van onze specialisten je eigen vloer samen. Door te kiezen uit verschillende breedtes, diktes, het aantal noesten en verdere bewerkingen, creëren we samen jouw unieke houten vloer. Lees hier meer over de mogelijkheden.

 • Hoge kwaliteit Europee eikenhout
 • Leveren en leggen door heel Nederland 
 • 15 jaar garantie
 
  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt

Houten vloer en vloerverwarming

Onze houten vloeren kunnen perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Sterker nog, we leggen de meeste vloeren direct in deze combinatie. De opbouw en kwaliteit van ons eikenhout maken het tot een stabiel product dat voldoet aan alle verwarmingsnormen. We verlijmen je nieuwe houten vloer het liefst op de onderliggende dekvloer, zodat je het meeste rendement behaalt. De werkwijze is afhankelijk van de situatie in je woning. 

 • 90% van onze houten vloeren leggen we op vloerverwarming
 • Van te voren voeren wij inspectie uit
 • 5 jaar garantie op je houten vloer op vloerverwarming
Hout en vloerverwarming

Houten vloeren geschikt voor iedere leefsituatie

Vraag je je af of een houten vloer wel goed blijft in combinatie met bijvoorbeeld huisdieren of kleine kinderen? Goed nieuws: ja, dat is geen probleem! Door onze geavanceerde manier van oliën geven we je vloer een sterke topcoating, zodat deze geschikt is voor iedere leefsituatie. Je kunt er dus direct op wonen en hoeft niet bang te zijn voor krassen of vlekken. We geven je daarnaast ook onze uitgebreide onderhoudsadvies handleiding mee. Hierin staat duidelijk omschreven hoe je de vloer onderhoudt, zodat je nog jarenlang van je Dutzfloors kunt genieten.
 • Twee sterke topcoatings voor een goede bescherming
 • Direct na het leggen op je vloer leven, een woon klare vloer
 • Bezoek onze showroom 

Klantbeoordelingen

Categorie
 1. Soorten houten vloeren (193)
 2. Dutzfloors Vloeren (36)
Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (24)
 2. € 40,00 - € 79,99 (142)
 3. € 80,00 en meer (56)
Vloersoorten
 1. Duoplank (187)
 2. Hoogkant (2)
 3. Massiefparket (5)
 4. Visgraatvloeren (26)
Kleur
 1. Bruin (55)
 2. Grijs (29)
 3. Rood (4)
 4. Wit (61)
 5. Zwart (18)
 6. Eiken (2)
 7. Naturel (48)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten 1 tot 12 van totaal 222

Weinig onderhoud aan een houten vloer

Een vloer is om op te leven en dus wil je dat deze lang mee gaat. Gelukkig is een eikenhouten vloer naast dat het een sterk product is, ook bijzonder praktisch. Als er krassen of vlekken op komen, los je dit gemakkelijk op met onderhoudsolie of parketzeep. Als kers op de taart krijgen vloeren van Dutzfloors maar liefst twee topcoatings. Hierdoor kun je er direct na het leggen op leven.