Partners worden?

Samen kan je meer en samen sta je sterker! 
Door samen te werken met partners proberen wij het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Wij zijn niet een bedrijf dat zich louter richt op de verkoop van houten vloeren. Nee een houten vloer kopen moet een beleving zijn voor de klant. Van aankoop tot levering helpen wij de klant. De lange termijn is waar het ons om gaat. Dit zelfde geldt voor het partnerschap dat wij willen aan gaan. Het elkaar ten alle tijden ondersteunen en beter maken. Mocht je geinteresseerd zijn om een zakelijk partnerschap aan te gaan, neem dan gerust contact met ons op. 


Carolinahoeve Home en Decorations. 

Meubelen in combinatie met de juiste decoraties laten iedere ruimte maximaal tot zijn recht komen, model en kleur vormen de basis voor je woongenot, waar wij op jouw verzoek ook graag in adviseren. 

Meer over de Carolinahoeve >

AKI interieurs.

Een goed interieur of een mooi meubelstuk vertelt een verhaal, het verhaal over jou! Het interieur weerspiegelt je ambitie en lifestyle. Een interieur moet passen in de ruimte, de locatie en het gebruiksdoel. Ook voelt een goed interieur warm aan en prikkelt het de zintuigen.

Meer over AKI interieurs >

De Andere Schilder, hoogstaand schilderwerk.

De Andere Schilder richt zich niet alleen op hoogstaand schilderwerk voor binnen en buiten, maar ook op een totaal kleur- en interieuradvies. Waar gewerkt wordt met de nieuwste decoratieve technieken en eigentijds stucwerk voor de wanden van uw interieur.

Meer over De Andere Schilder >

Kreaz interieur & ontwerp.

Bent u op zoek naar een uitgebalanceerd interieurontwerp dat aansluit op uw leefwijze?

Maar vindt u het lastig om woonwensen concreet vorm te geven? Dan bent u bij KREAZ aan het goede adres. Een uitgekiend ontwerp is dè basis voor het maken van weloverwogen keuzes.

Meer over KREAZ >