Parketvloeren

  Eigen Nederlandse productie   Afspraak in de avond mogelijk   Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt
 

Op deze pagina staan vele verschillende parketvloeren weergegeven. Wij maken alle vloeren speciaal op maat. Er is een enorme diversiteit in parketvloeren verkrijgbaar hierbij valt te denken aan: visgraat parket, Hongaarse punt, hoogkant parket, merbau en andere hardhout soorten. Al onze parketvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen uitstekend gelegd worden met vloerverwarming. Daarnaast hebben wij een team uitstekende parketteurs die ieder meer dan 30 jaar ervaring hebben in het leggen van parketvloeren. Wij hebben onze werkwijze geperfectioneerd zodat je niet voor onaangename verrassing komt te staan.

U zoekt momenteel op:

 1. Vloersoorten: Visgraatvloeren Verwijder Dit Item
Categorie
 1. Soorten houten vloeren (25)
Prijs
 1. € 40,00 - € 79,99 (7)
 2. € 80,00 - € 119,99 (18)
 3. € 160,00 en meer (1)
Kleur
 1. Grijs (2)
 2. Wit (13)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (9)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 26

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 26

Parketvloeren op maat gemaakt

De gehele productie van onze parketvloeren vindt plaatst in Nederland. Wij maken alle vloeren speciaal op maat. Wij kunnen diverse bewerkingen op de parketvloeren toepassen zoals: roken, verouderen, borstelen, branden, beitsen en bezagen. Uiteraard is het ook mogelijk om diverse bewerkingen te combineren, dit zorgt voor een schitterend effect. Visgraat parket en Hongaarse punt kan fabrieksmatig geolied en geproduceerd worden, het is echter ook mogelijk om de afwerking na het leggen te doen. De parketvloer wordt dan ter plekke geschuurd, gepapt en geolied. Dit zorgt voor een super strakke parketvloer. Wanneer de afwerking fabrieksmatig wordt gedaan dan wordt het geheel minder strak, het is dan echter wel mogelijk om diverse bewerkingen toe te passen zoals roken en verouderen.

Kom gerust eens langs

In onze showroom hebben wij tal van prachtige parketvloeren, zowel op monsterborden als op de grond. Op deze manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het is mogelijk op de vloer af te laten werken met een band en een bies dit zorgt voor een traditioneel effect. Het is ook mogelijk om het geheel af te laten werken met een hoge opstaande plint. Uiteraard bespreken we graag persoonlijk met jou alle mogelijkheden.