Parketvloer kopen Utrecht

Parketvloer kopen Utrecht

Een parketvloer kopen in Utrecht moet geen aankoop zijn die zomaar even tussendoor wordt gedaan. Omdat de vloer langere tijd moet liggen is het in ieder geval van belang om hier goed over na te denken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om goed te weten wat de voordelen en nadelen van een specifieke vloer zijn. Een gespecialiseerde onderneming zoals DutzFloors kan hier een belangrijke rol in spelen. Dit maakt het een goede optie om eens langs te gaan en de mogelijkheden te verkennen.

Prijs
 1. € 0,00 - € 39,99 (2)
 2. € 40,00 - € 79,99 (7)
 3. € 80,00 en meer (18)
Vloersoorten
 1. Hoogkant (2)
 2. Visgraatvloeren (25)
Kleur
 1. Grijs (2)
 2. Wit (13)
 3. Zwart (2)
 4. Naturel (10)

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 27

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten 1 tot 12 van totaal 27

Een parketvloer kopen in Utrecht die past

Wanneer het gaat om een parketvloer kopen in Utrecht, is het van belang om in ieder geval een variant te kiezen die goed past. Dit hangt dan bijvoorbeeld af van de houtsoort die gekozen wordt. Elke soort heeft immers weer eigen kenmerken die goed tot uiting kunnen komen in bepaalde woningen of andere panden. Om die reden is het dus belangrijk om te werken met een echte specialist. Dit zorgt ervoor dat alle mogelijkheden goed verkend kunnen worden.

Contact voor offerte

Wanneer en parketvloer aangeschaft gaat worden, dan is het natuurlijk wel ook van belang om te weten welke kosten hieraan verbonden zijn. In dat opzicht is het dus slim om in ieder geval een offerte op te vragen. Dat kan bij Dutzfloors gedaan worden door te mailen naar info@dutzfloors.com. Ook kan er van dinsdag tot en met zaterdag worden gebeld. Het telefoonnummer dat dan gebruikt kan worden is 0512-212414. Hier kunnen dan eventueel ook nog enkele vragen worden gesteld indien die er nog zijn.