Over DutzFloors

Wij zijn een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren. Wij combineren kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap in onze gehele organisatie. We brengen je graag op de hoogte over allerlei diverse houtsoorten, de verschillende legmethodes en de manieren waarop de vloeren bewerkt kunnen worden.

Aan onze producten worden hoge eisen gesteld als ook aan de mensen die het vervaardigen. We leveren niet alleen een houten vloer maar het totaal plaatje. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je aankoop perfect aansluit op je wensen. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze houten vloeren geven we maar liefst 15 jaar garantie op het loslaten van de toplaag.

Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat de klant zo tevreden mogelijk is. Dit doormiddel van onze werkwijze, onze garantie, de service die we bieden en de manier waarop we eventuele klachten met je afhandelen. Ben je benieuwd wat andere klanten over ons zeggen? Lees dan direct vele referenties

Een passend houten vloeren advies 

Een houten vloer kopen is niet zomaar iets. Het is een aardige investering, en je wilt hier natuurlijk jarenlang veel plezier aan beleven. Er komen veel vragen kijken bij de aankoop van een eiken vloer, zoals: welke dikte? welke sortering? welke breedte? welke bewerkingen zijn er mogelijk? een duoplank of een visgraat vloer? is het mogelijk in combinatie met vloerverwarming? dient de vloer verlijmd of zwevend gelegd te worden? Wij voorzien je graag van een passend advies. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Wij produceren jouw droom houten vloer 

Doordat wij de productie van eiken houten vloeren in eigen beheer hebben kunnen wij jouw droom vloer maken. Mocht je dus ergens in een tijdschrift of magazine een mooie vloer zijn tegen gekomen, laat het ons dan weten, dan helpen wij mee met het realiseren van je droom vloer. Op vrijdag zijn is onze showroom geopend van 12.00 uur  t/m 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Op de overige dagen zijn wij geopend op afspraak. Neem gerust contact met ons op of plan direct een afspraak bij ons in. 

We hopen je een keer te mogen verwelkomen in onze showroom

Hoge kwaliteit houten vloeren

Dutzfloors richt zich voornamelijk op de verkoop van de duoplank. Ook wel bekend onder de namen lamelplank, multiplank, samengestelde vloer en twinplank. De duoplank bestaat uit de toplaag van massief eiken hout, dit van de beste kwaliteit Europees eiken. De onderlaag wordt gevormd door multiplex. Te weten 7 houtfineerlagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Deze innovatie heeft ervoor gezorgd dat de duoplank mooi en stabiel is, waarbij de werking is geminimaliseerd. De uitstekende mes en groef verbinding zorgt ervoor dat deze vloer ook makkelijk zelf gelegd kan worden. Tevens zeer geschikt voor vloerverwarming

Ook hebben we  visgraat parket, hoogkant parket en venoplex in ons assortiment. Alle onze vloeren kunnen bewerkt worden met de olie of lak zoals jij graag wenst.

Dutzfloors verkoopt de beste kwaliteit eiken houten vloer die in vallende lengtes worden gemaakt met een gemiddelde lengte van 2.40 meter en 10% kortere delen. Doordat wij lange planken leveren wordt er een ruimtelijke sfeer gecreëerd.

  Eigen Nederlandse productie    Eerlijk hout   Speciaal op maat gemaakt