Over Dutzfloors

Visie Dutzfloors

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren. Wij combineren kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap in onze gehele organisatie. We brengen je graag op de hoogte over allerlei diverse houtsoorten, de verschillende legmethodes en de manieren waarop de vloeren bewerkt kunnen worden.

Wij stellen hoge eisen aan de producten als ook aan de mensen die het vervaardigen. We leveren niet alleen een houten vloer maar het totaal plaatje. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je aankoop perfect aansluit op je wensen.

Wij zullen er ten alle tijden voor zorgen dat je zo tevreden mogelijk bent. Dit doormiddel van onze werkwijze, onze garantie, de service die we bieden en de manier waarop we eventuele klachten met je afhandelen. 

Een gedegen en eerlijk advies

Een houten vloer kopen is niet zomaar iets. Het is een investering en je wilt jarenlang veel plezier beleven aan je houten vloer. Er komen veel vragen kijken bij de aankoop van een vloer. Welke dikte? Welke sortering? Welke breedte? Welke bewerkingen zijn er mogelijk? Wordt het een duoplank of toch liever een visgraat vloer? Moet de vloer verlijmd of zwevend gelegd worden? Wij voorzien je graag van het advies wat bij je past.

We hopen je een keer te mogen verwelkomen in onze showroom

Hoge kwaliteit houten vloeren

Dutzfloors richt zich voornamelijk op de verkoop van de duoplank. Ook wel bekend onder de namen lamelplank, multiplank, samengestelde vloer en twinplank. De duoplank bestaat uit de toplaag van massief eiken hout, dit van de beste kwaliteit Europees eiken. De onderlaag wordt gevormd door multiplex. Te weten 7 houtfineerlagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Deze innovatie heeft ervoor gezorgd dat de duoplank mooi en stabiel is, waarbij de werking is geminimaliseerd. De uitstekende mes en groef verbinding zorgt ervoor dat deze vloer ook makkelijk zelf gelegd kan worden. Tevens zeer geschikt voor vloerverwarming

Ook hebben we  visgraat parket, hoogkant parket en venoplex in ons assortiment. Alle onze vloeren kunnen bewerkt worden met de olie of lak zoals jij graag wenst.

Dutzfloors verkoopt de beste kwaliteit eiken houten vloer die in vallende lengtes worden gemaakt met een gemiddelde lengte van 2.40 meter en 10% kortere delen. Doordat wij lange planken leveren wordt er een ruimtelijke sfeer gecreëerd.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.